Fostul iubit al Danei Roba, prima reacție după ce make-up artistul a anunțat despărțirea. Au ajuns la separare după un an de relație / FOTO

Fostul iubit al Danei Roba, prima reacție după ce make-up artistul a anunțat despărțirea. Au ajuns la separare după un an de relație / FOTO

Dana Roba a anunțat astăzi că ea și iubitul s-au despărțit. Vestea vine după un an de relație, iar cei doi aveau planuri mari împreună. Își doreau să se căsătorească, iar Beniamin avea o legătură specială și cu fiicele make-up artistului, pe care le considera precum fetițele lui.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nu de puține ori, Dana Roba spunea că și-a găsit liniștea alături de iubitul ei, Beniamin, cel care i-a fost alături după ce soțul ei, Daniel Balaciu, a mutilat-o. Bărbatul avea o relație apropiată și cu fiicele make-up artistului și părea că sunt de nedespărțit, asta până astăzi, când Dana Roba a anunțat că au luat-o pe drumuri diferite.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fostul iubit al Danei Roba, prima reacție după ce make-up artistul a anunțat despărțirea

Dana Roba și iubitul se afișau mereu împreună în mediul online și păreau că sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că aveau de gând să devină soț și soție. După anunțul despărțirii venit din partea ei, și Beniamin a postat un mesaj pe Instagram, atunci când spune despre relația cu Dana Roba că a fost o „călătorie frumoasă” și îi dorește doar binele fostei lui partenere.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dana Roba și fostul iubit, Beniamin, s-au revăzut după 14 ani în care nu au mai vorbit

Dana Roba și Beniamin s-au cunoscut pe când bărbatul avea 21 de ani. Cei doi au fost împreună atunci, dar au decis să se despartă, asta după ce el a refuzat să se pocăiască.

Nu au mai păstrat legătura, dar au ajuns să își vorbească din nou după ce Dana Roba a trecut prin drama vieții. Beniamin, șocat de ce se întâmplase, a căutat-o pe când ea era în spital, la 14 ani distanță de când s-au cunoscut.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191