Insula iubirii, 21 august 2024. Simona și Claudiu, ceremonia finală a focului. Ce a avut să îi spună concurenta după ce a văzut imagini în care el și ispita Anamaria se sărută

Insula iubirii, 21 august 2024. Simona și Claudiu, ceremonia finală a focului. Ce a avut să îi spună concurenta după ce a văzut imagini în care el și ispita Anamaria se sărută

Pentru Simona și Claudiu de la Insula iubirii, ceremonia finală a focului a avut loc în ediția difuzată în această seară, atunci când ea a răbufnit, după ce a văzut imaginile în care apare alături de ispita Anamaria cu care s-a și sărutat. Claudiu spune, în schimb, că și-a dat seama cât de mult o iubește pe Simona pe care a înșela-o și în trecut.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Încă de cum a ajuns pe insulă, Claudiu părea atras de ispita Anamaria, cu care a și petrecut cel mai mult timp. Cei doi s-au și sărutat, după o seară în club, conștientizând ulterior că Simona s-ar putea să nu îl ierte.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Simona și Claudiu de la Insula iubirii, ceremonia finală a focului

Simona a putut cu greu să îl privească pe Claudiu, spunând că a fost surprinsă să vadă că din nou ar fi la un pas să calce strâmb. Concurentul și-a înșelat iubita și în trecut, după șase luni de relație, iar Simona spune că a putut cu greu să treacă acel episod. A văzut noi imagini cu partenerul ei și ispita Anamaria surprinse pe când se sărutau.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Claudiu spune, în schimb, că Simona este femeia pe care și-o dorește alături

Încă de la începutul ceremoniei, Claudiu a spus că o lasă pe Simona să decidă dacă vor pleca împreună sau nu și simte că nu a făcut nimic ieșit din comun, ci doar și-a dorit să afle dacă o iubește cu adevărat, căci recunoaște că în trecut nu a fost mereu fidel.

Cei doi au plecat separat de pe Insula iubirii, dar s-au împăcat ulterior și sunt împreună și în prezent.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191