Ispita Beni, mesaj acid după ce Simona de la Insula Iubirii l-a iertat pe Claudiu! Cei doi foști concurenți s-au împăcat: ”Ești într-o situație…”

Ispita Beni, mesaj acid după ce Simona de la Insula Iubirii l-a iertat pe Claudiu! Cei doi foști concurenți s-au împăcat: ”Ești într-o situație…”

Vestea că Simona l-a iertat pe Claudiu, iar cei doi formează, în continuare, un cuplu după participarea la Insula Iubirii a fost neașteptată pentru ispita Beni! Acesta i-a transmis fostei concurente un mesaj acid, cu privire la decizia pe care a luat-o.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Testul fidelității a luat sfârșit pentru Simona și Claudiu. Cei doi foști concurenți au plecat acasă și, așa cum prevede regula, au avut parte deja de ceremonia focului. În cele din urmă, Simona a decis să îl ierte pe Claudiu și să îi mai dea o șansă, astfel că au decis să formeze un cuplu în continuare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ispita Beni, mesaj acid pentru Simona, după ce l-a iertat pe Claudiu

Ispita Beni a fost surprins de decizia Simonei, după ce a ascultat explicațiile pe care i le-a dat Claudiu, la ceremonia focului. Fostul concurent i-a greșit Simonei, fiind surprins în ipostaze incendiare cu ispita Anamaria, fapt care a făcut-o pe fosta concurentă să ia decizia de a se despărți de el.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ei bine, ulterior aceasta s-a râzgândit. Ispita Beni a intervenit pe rețelele de socializare cu un mesaj acid, în care și-a exprimat surprinderea că Simona l-a iertat pe Claudiu, deși a întrecut limita și a căzut în ispită.

Ce mesaj a transmis Simona, după emisiune

Simona a clarificat situația printr-un mesaj pe rețelele de socializare, după ediția de la Insula iubirii în care a avut loc ceremonia finală a focului pentru ea și Claudiu. Fosta concurentă a explicat cum a fost viața ei imediat după ce s-a terminat emisiunea, dar și cum a luat decizia de a trece peste ceea ce a făcut Claudiu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191