Finala Insula iubirii, 28 august. Iustina a aflat că este însărcinată în ultima zi petrecută în Thailanda: „Nu sunt pregătită pentru așa ceva”. Cum a reacționat Cornel

Finala Insula iubirii, 28 august. Iustina a aflat că este însărcinată în ultima zi petrecută în Thailanda: „Nu sunt pregătită pentru așa ceva”. Cum a reacționat Cornel

Iustina și Cornel de la Insula iubirii au avut un parcurs cu urcușuri și coborâșuri în cele 21 de zile în Thailanda. Concurenta i-a dat inelul încă din primele ediții, atunci când el s-a apropiat de ispita Maria, în timp ce Cornel spune că Iustina l-a făcut de râs. Iubita l-a anunțat, la ceremonia finală, că este însărcinată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Revederea dintre Iustina și Cornel de la Insula iubirii a adus emoții mari pentru cei doi. Concurentul spunea că abia aștepta să se întâlnească din nou cu iubita lui și pentru că îi era dor de ea, dar și pentru că are să îi reproșeze mai multe lucruri, printre care faptul că a băut peste măsură la majoritatea petrecerilor. La ultima ceremonie, concurenta i-a dat și marea veste, aceea că va deveni tată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Iustina și Cornel de la Insula iubirii, revedere emoționantă la ultima ceremonie a focului

Cornel spune că a fost dezamăgit atunci când a văzut că Iustina a dus distracția prea departe. Consideră că l-a făcut de râs și a declarat că nu s-a gândit vreodată să calce strâmb în fața ei, chiar dacă s-a apropiat de ispitele Lala, Maria și Loredana, căreia i-a spus că ar vrea să păstreze legătura.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Regretă cum s-a comportat în timpul petrecerilor

Cornel i-a reproșat Iustinei că, de cele mai multe ori, iubita lui a băut prea mult la petreceri și că s-a distrat peste măsură inclusiv alături de Teo. După ce a privit imaginile, concurenta a declarat că este conștientă că s-a făcut de râs. Cei doi au decis să dea uitării trecutul și să înceapă un nou capitol din viața lor, mai ales că au aflat că vor deveni părinți.

La final, cei doi au plecat împreună, de mână, Cornel spunând că este mai fericit ca niciodată de când a aflat că va deveni tată din nou. Concurenții au făcut și nunta pe 9 iunie, așa cum era programat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191