Ema Oprișan, reacție după finala Insula Iubirii. Cum comentează femeia părăsită de Răzvan Kovacs împăcarea Cristinei cu Andrei: „Spun din proprie experiență” 

Ema Oprișan, reacție după finala Insula Iubirii. Cum comentează femeia părăsită de Răzvan Kovacs împăcarea Cristinei cu Andrei: „Spun din proprie experiență” 

La scurt timp după ce a fost difuzată finala Insula Iubirii, Ema Oprișan a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. Fosta concurentă, care zilele trecute declara că a fost părăsită de tatăl fetiței ei,a comentat împăcarea Cristinei cu Andrei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Finala Insula Iubirii a adus, fără îndoială, situații neașteptate care au fost și vor fi comentate, mai ales în mediul online. Ema Oprișan, fostă concurentă a emisiunii, a vorbit despre împăcarea Cristinei cu Andrei, regăsindu-se oarecum în povestea lor, după ce și ea i-a mai dat o șansă lui Răzvan Kovacs, după ce picase în ispită.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum a comentat Ema Oprișan împăcarea Cristinei cu Andrei

Ema Oprișan e de părere că Andrei s-a întors în brațele Cristinei pentru că ispita Diandra nu l-a mai căutat. Fosta concurentă de la Insula Iubirii e de părere că fostul concurent este un om josnic pentru că a făcut acest lucru și crede că a fost iertat de Cristina pentru că îl iubea prea mult.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ulterior, tânăra a vorbit și despre Diandra, femeia care l-a ispitit pe Andrei. Ema Oprișan e de părere că Diandra este ispita supermă a tuturor sezoanelor și că este o femeie deșteaptă care a realizat la timp că Andrei este un om care manipulează și este narcisist.

Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului

După ce a anunțat că a fost părăsită de tatăl fetiței ei, și lăsată să își crească singură ambii copii, Ema Oprișan a făcut public un nou mesaj dureros.

„Dacă ajungi să te pierzi în mulțime și uiți de tot ce reprezinți. Te simți nevăzut și neauzit. Atunci oprește-te o clipă și adu-ți aminte cine ești, iubește-te și dacă nu primești ce ai oferă-ți singur drumul fără să ai așteptări de la din jur nu te vor iubi și respecta chiar dacă le ceri acest lucru. Iubește-te mai mult decât îți poți iubi copilul, soțul, găsește-te pe tine și nu te abandona.”, a fost mesajul transmis de Ema Oprișan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191