”Toată România mă urăște”. Andrei Rotaru de la Insula Iubirii reacționează după toate acuzațiile care au apărut. A devenit unul dintre cei mai mediatizați foști concurenți | FOTO

”Toată România mă urăște”. Andrei Rotaru de la Insula Iubirii reacționează după toate acuzațiile care au apărut. A devenit unul dintre cei mai mediatizați foști concurenți | FOTO

Andrei Rotaru a devenit unul dintre cei mai mediatizați concurenți de la Insula Iubirii. S-au creat multe reacții acide în jurul numelui său, iar acum fostul concurent a decis să le răspundă tuturor. Iată ce mesaj a transmis.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andrei și Cristina Rotaru au fost singurul cuplu căsătorit care a venit la Insula Iubirii să își testeze fidelitatea, în sezonul 8. Deznodământul nu a fost tocmai cel la care se așteptau, căci ispita Diandra a reușit să îi sucească mințile fostului concurent. Andrei Rotaru a fost acuzat că este infidel față de Cristina Rotaru, soția lui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Andrei Rotaru le răspunde tuturor celor care l-au criticat

Deși au depășit momentele grele din relația lor și s-au împăcat, în urmă au rămas multe reacții negative ale fanilor, după Insula Iubirii. Andrei Rotaru a fost acuzat că și-a înșelat soția după 10 ani de căsnicie și a lăsat în urmă povestea de dragoste trăită alături de Cristina Rotaru.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum, după ce au anunțat că s-au împăcat și s-au iertat unul pe celălalt pentru toate greșelile pe care le-au făcut în relație, Andrei Rotaru le-a transmis un mesaj acid celor care l-au criticat.

De asemenea, fostul concurent a spus că a ajuns să fie urât de o țară întreagă, deși gesturile sale nu ar fi afectat pe nimeni personal.

Cristina Rotaru a mărturisit că Andrei este marea ei iubire

În timpul participării la Insula Iubirii, Cristina Rotaru s-a refugiat în brațele ispitei Eric, după ce a văzut imaginile cu soțul ei alături de Diandra. Toată lumea se aștepta ca cei doi să aibă o relație amoroasă după terminarea filmărilor, însă Cristina Rotaru a recunoscut că marea ei iubire rămâne Andrei Rotaru, bărbatul cu care trăiește o poveste de dragoste de 10 ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191