Percheziții la moșia lui Nuțu Cămătaru. Polițiștii căutau un cal furat, dar ce au găsit întrece orice imaginație

Percheziții la moșia lui Nuțu Cămătaru. Polițiștii căutau un cal furat, dar ce au găsit întrece orice imaginație

Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov fac percheziții în sectorul 5, joi, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit, obiectul dosarului fiind reprezentat de un exemplar cabalin de rasă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Portrivit unor surse bărbatul vizat de percheziții ar fi Nuțu Cămătaru, iar anchetatorii ar căuta un cal de rasă care ar fi fost furat de la un rival.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urma perchezițiilor se pare că anchetatorii au găsit în ferma acestuia canguri, cămile, maimuțe și păsări răpitoare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La fața locului a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu – ComisariatulGeneral și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române.

În cauză, a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări de către polițiștii Biroului de Protecția Animalelor Ilfov.

Articol recomandat de

Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191