Alertă meteo. Vremea urâtă pune stăpânire pe țară: ploi în toate regiunile, până luni. Prognoza pentru București

Alertă meteo. Vremea urâtă pune stăpânire pe țară: ploi în toate regiunile, până luni. Prognoza pentru București

Vremea de toamnă se instalează la nivelul întregii țări în următoarele zile, potrivit unei informări emise de Administrația Națională de Meteorologie. Până luni dimineață, vor fi ploi în aproape toate regiunile țării.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Meteorologii au emis, joi, 2 octombrie, o avertizare de vreme rea, care intră în vigoare de la ora Potrivit ANM, până  în dimineața zilei de sâmbătă, 5 octombrie, „temporar va ploua la început în Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia și nord-vestul Munteniei”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De sâmbătă, ploile cuprind „majoritatea regiunilor”, iar duminică, 6 octombrie, se mută în jumătatea de est a teritoriului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Vor fi averse, însoțite pe spații mici de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 20-30 l/mp și pe arii restrânse peste 40-50 l/mp.”

În regiunile vestice, sud-vestice și estice vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de km/h. Informarea de vreme rea este valabilă până luni, 7 octombrie, ora

Cod galben de vânt

ANM a emis joi și o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă în intervalul joi, 3 octombrie, ora 23 – vineri, 4 octombrie, ora 21.

„În intervalul menționat, vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali, cu viteze în general de km/h, iar pe creste rafalele vor depăși km/h”, anunță meteorologii.

Cum va fi vremea în București

Citește inteligent cu Newsletter-ul

îți oferă posibilitatea să-ți alegi ce dorești să citești, când îți dorești

Abonează-te la Newsletter-ul

Abonându-te la Newsletter primești sinteza celor mai bune informații, articole și interviuri exclusive publicate de

Află mai multe

De joi seară, ora , până vineri dimineață, la ora 09:00, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de grade.

Vineri, temperaturile vor continua să crească, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de de grade, iar cea minimă de grade.

Sâmbătă, vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate începând din orele serii, când vor fi averse și descărcări electrice. Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor.  Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de grade.

Duminică, vremea se va răci și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de de grade, iar cea minimă de grade Celsius.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191