Lovitură după lovitură pentru Pescobar! După ce ieri inspectorii ANPC au închis Taverna Racilor din Herăstrău, astăzi, aceeași sancțiune a fost aplicată restaurantului care aparține aceluiași om de afaceri, pe numele său real Paul Nicolau. Reacția lui Pescobar după ce și afacerea din Snagov i-a fost închisă!
A fost închis încă un restaurant Taverna Racilor! ANPC controlează toate locațiile care aparțin lui Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau. Ieri, potrivit , inspectorii de control au găsit la localul din Herăstrău mai multe nereguli, printre care și mâncare stricată, pește ținut în condiții nepotrivite sau lipsa unei autorizații de funcționare de la primărie.
Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis
Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis. Potrivit aceleiași surse menționate anterior. a doua locație, cea din Snagov, care aparține lui Pescobar, a fost închisă de ANPC. Afaceristul susține că inspectorii nu au găsit absolut nimic în cea de-a doua locație și că singura problemă ar fi fost lipsa autorizației de la DSP.
Clanul Mitel Ep. 1/ Elena Radu, agresoarea din Ploiesti, este fiica unui camatar arestat
Anunțul că cea de-a doua locație care îi aparținea a fost închisă a fost făcut chiar de omul de afaceri pe rețelele personale de socializare. Pescobar și-a anunțat prietenii virtuali că probabil va urma ca și celelalte locații care îi aparțin să fie închise. făcând referire la Oyster Bar Victoriei, unde inspectorii ANPC efectuau deja controale în momentul în care a fost făcută postarea, dar și cel din Timișoara.
„Sunt fericit că am ajuns pe pământ românesc. Capu’ sus, Pescobar, îmi dau ambiție și putere singur și mai ales că am zeci de mii de mesaje de susținere. Execuția, în direct, continuă. Am fost închis la Herăstrău, chiar dacă era în puterea domnului Horia și atât, că nu se putea face o comisie, care să analizeze, puterea este la dânsul și atât.
Am fost închis total, astăzi, la Herăstrău, chiar dacă putea să-mi permită să țin deschis, pentru că am plătit amenzile, m-am reglat cu totul. Dar așa vrea puterea lui ( Horia), să mă închidă. Au închis și la Snagov, chiar dacă acolo nu auu găsit absolut nimic, doar pentru că nu am autorizație de la DSP, chiar dacă asta nu ține de ei. Am tot dosarul dat la ei pentru autorizare, atât s-a putut.
Acum sunt și la Oyster Bar, unde au fost de cinci ori și nu au găsit nimic, și sunt și la Timișoara. V-am pupat și măcelul continuă. Asta este execuție în direct. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia, așa e soarta a 300 de angajați, a unui restaurant care încasează multe, multe milioane și tot multe, multe milioane plătești taxe.
Ei, de mâine, că s-a închis la Herăstrău și Snagov, și probabil că se vor închide și celelalte, nu se mai plătește nimic. Așa vrea suflețelul lui, nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe, zero tot, tot, tot. V-am pupat și vă iubesc și mai revin cu filmulețe„, este mesajul transmis de Pescobar, pe TikTok, potrivit
Pescobar, primele declarații după ce restaurantul din Herăstrău a fost închis de inspectorii ANPC
Ieri, după ce restaurantul din Herăstrău a fost închis de inspectorii ANPC, care spuneau că marfa era depozitată pe o alee a Parcului Herăstrău, în condiții care ar pune în pericol sănătatea clienților, Pescobar a negat acest lucru susținând că marfa era bună pentru consum și că nu a fost ținută la temperatura minimă recomandată.
„Sunt dator și doresc să ofer o explicație atât opiniei publice, cât și mass-mediei din România: Cu bucurie pot confirma că nu s-a găsit nicio marfă deteriorată; întregul lot era în perfectă stare pentru consum. Cu toate acestea, trebuie să admit că nu am reușit să menținem temperatura corespunzătoare pe parcursul celor 60 de minute de transport de la depozitul nostru din Giurgiu până la taverna noastră din Herăstrău”, se arată în mesajul postat pe Facebook Taverna Racilor Herăstrău.