„A fost un coșmar”. Ce a pățit o femeie de 58 de ani în timpul unei vacanțe petrecute la un hotel din Republica Dominicană

„A fost un coșmar”. Ce a pățit o femeie de 58 de ani în timpul unei vacanțe petrecute la un hotel din Republica Dominicană

O femeie în vârstă de 58 de ani din Marea Britanie a avut parte de o experiență neplăcută în timpul unei vacanțe petrecute la un hotel din Punta Cana, Republica Dominicană.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Femeia se afla în vacanță alături de soțul său, în vârstă de 53 de ani. Cei doi au fost „îngroziți” de ceea ce au văzut la hotel. Ea s-a ales cu o infecție la nivelul buzelor după ce a băut dintr-o cană murdară, relatează Mirror.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cei doi turiști spun că au găsit condiții insalubre la hotelul din Punta Cana și descriu experiența petrecută acolo drept un „film de groază”. Au observat saltele mucegăite și cadavrul unei femei ascuns sub un cearșaf plin de sânge, după ce aceasta a „căzut” de la un balcon. În plus, doi tineri ar fi fost găsiți morți într-o cameră în urma consumului de droguri.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Bărbatul de 53 de ani spune că a mai observat cum un tânăr i-a pus ceva în băutura unei fete, dar a avertizat-o pe aceasta să nu consume.

„M-am dus la securitate și pur și simplu au plecat, a fost îngrozitor”, a mărturisit bărbatul.

El și-a adus soția în vacanță pentru a sărbători sfârșitul a trei ani de tratament pentru cancer.

„A fost cea mai proastă experiență din viața mea. Ei au numit una dintre piscine „Bano” – care înseamnă toaletă în spaniolă. Am fost avertizați să nu intrăm în acea piscină. A fost un coșmar total TUI ( reprezentanții hotelului) nu ar trebui să trimită pe nimeni acolo, este o rușine”, a povestit femeia de 58 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191