A murit Rudel Obreja. Acesta fusese eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer

A murit Rudel Obreja. Acesta fusese eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer

A murit Rudel Obreja, afacerist și fost președinte al Federației Române de Box, la vârsta de 57 de ani. Acesta suferea de cancer şi fusese eliberat din închisoare pentru a se trata.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Condamnat pentru evaziune fiscală în dosarul „Gala Bute”, Rudel Obreja a fost eliberat condiţionat în iulie 2022 pentru a se trata de cancer.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, în septembrie 2022 fiind deja de nerecunoscut.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Rudel Obreja a cerut să rămână în libertate şi să aibă permisiunea să părăsească România pentru tratament. Judecătorul a rămas în pronunţare.

”Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România şi sistemul de la noi… e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale.

Având în vedere că toată această perioadă situaţia se înrăutăţeşte e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, în octombire 2022.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191