A revenit pe același loc după 44 de ani!

A revenit pe același loc după 44 de ani!

Naționala masculină a României și-a încheiat parcursul la Campionatul European. Odată cu disputarea ultimelor meciuri din sferturile de finală, am aflat și pe ce loc au terminat voleibaliștii tricolori. Astfel, România a încheiat Euro 2023 pe locul 7, poziție care arată evoluția de calitate a naționalei la turneul final. În istoria echipei naționale, din 1979, când am terminat tot pe 7, nu am mai încheiat atât de sus un turneu final! Cu precizarea că atunci participau 12 echipe, acum sunt 24!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

România a reușit patru victorii la ediția actuală: 3-2 cu Turcia, 3-1 cu Franța, 3-1 cu Grecia și 3-2 cu Croația. Am pierdut trei dispute: 0-3 cu Portugalia, 2-3 cu Israel și 1-3 cu Franța. România a reușit să învingă în grupă Franța, campioana olimpică, fiind prima echipă românească masculină care reușește să depășească o campioană olimpică, în ultimii 40 de ani!

Rezultatele obținute au adus selecționatei antrenate de Sergiu Stancu și Răzvan Parpală puncte importante în clasamentul mondial și are șansa de a se califica la viitoarea ediție a Campionatului Mondial. Iată lotul României care a făcut senzațiel a acest Campionat European: Bela Bartha, Mircea Peța, Filip Constantin, Sergio Diaconescu, Daniel Chițigoi, Claudiu Dumitru, Rareș Bălean, Adrian Aciobăniței, Carol Kosinski, Marian Bala, Alexandru Rață, Andrei Butnaru, Robert Călin, Ștefan Lupu. Sursa:frvolei.eu

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191