Actiune rutiera de amploare, duminica, in Prahova. Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, multi au ramas fara permis

Actiune rutiera de amploare, duminica, in Prahova. Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, multi au ramas fara permis

REZULTATELE ACȚIUNILOR RUTIERE DIN DATA DE 27 NOIEMBRIE

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

La data de 27 noiembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, din cadrul Poliției municipiului Ploiești, a orașelor Breaza și Plopeni precum și cei din cadrul Secției de poliție rurală Ciorani au organizat și desfășurat mai multe acțiuni, în mai multe intervale orare.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Zonele vizate au fost drumurile naționale din județ, Municipiul Ploiești, orașele Breaza și Plopeni precum și mai multe comune de pe raza de competență a Secțiilor de Poliție Rurală Ciorani și Blejoi.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Astfel, polițiștii prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimului legal de viteză, dar și privind depistarea conducătorilor auto sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Pe parcursul întregii zile au fost controlate peste 400 de autovehicule, fiind efectuate aproximativ 230 de testări cu aparatul etilotest.

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 40 fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 53.595 de lei.

În urma abaterilor săvârșite de conducătorii auto au fost reținute 7 permise de conducere.

*Recomandări privind circulaţia pe drumurile publice:*

– în condiţii de trafic aglomerat sau la drum întins, păstraţi o distanţă de siguranţă mai mare faţă de autovehiculul care circulă înaintea dumneavoastră;

– în funcție de condițiile meteo, adaptați viteza permanent;

– respectaţi limitele legale de viteză, atât în localităţi cât şi în afara acestora;

– nu conduceţi autovehiculul, dacă aţi consumat alcool sau substanțe psihoactive.

– nu vă angajaţi în depăşiri riscante;

– asiguraţi-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcţiei de mers.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191