Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios. Primele imagini de la marele eveniment / FOTO

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios. Primele imagini de la marele eveniment / FOTO

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, Ana Baniciu și Edy Kovacs au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor, cei doi trăiesc mari emoții astăzi. Vedeta și iubitul ei s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

După mai bine de trei ani de relație, Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, s-au căsătorit religios. Pe 8 septembrie, cei doi au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor, iar astăzi au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios

Ziua de astăzi este cu totul specială pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs. S-au căsătorit religios, iar cea care a făcut publice primele imagini de la ceremonia emoționantă este Monica Munteanu, o prietenă apropiată a celor doi.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Tot ea este cea care a postat și câteva imagini cu locația pregătită pentru marele eveniment, înainte ca Ana Baniciu să își facă apariția.

Cei doi nu își doresc tradiții la nuntă

În urmă cu ceva timp, Ana Baniciu spunea că nu își dorește o nuntă cu tradiții. Vedeta mărturisea că la eveniment nu va exista dansul mirilor și nici alte superstiții. Singura „regulă” de care Ana Baniciu spunea că va ține cont este aceea de a fi condusă la altar de tatăl ei și tot atunci mai spunea că s-ar putea să cânte la propria nuntă.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta.”, spunea Ana Baniciu, la Antena Stars.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191