Anamaria Prodan, din nou îndrăgostită: „Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez” » Condițiile impuse viitorului iubit

Anamaria Prodan, din nou îndrăgostită: „Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez” » Condițiile impuse viitorului iubit

Aflată în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan anunță că este gata să-și refacă viața.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Impresara a dezvăluit că în momentul de față are o relație cu un bărbat care este dispus să o aștepte până ce divorțul de Laurențiu Reghecampf se oficializează, dar îi impune reguli acestuia, pentru a putea face parte din viața sa.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

 

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„Da, îmi place foarte tare cineva, mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu iubește copiii, dacă eu nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.

Așa a fost și cu Reghecampf. Vine dintr-o altă lume, o lume foarte sus”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul promo-ului emisiunii „Fiță cu Adiță” de pe YouTube.
Cum trebuie să fie bărbatul perfect în opinia Anamariei Prodan
În urmă cu câteva luni, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria dezvăluia cum trebuie să fie un bărbat pentru a putea fi noul ei iubit.

„Eu pot să-mi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani.

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva, așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf, trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, spunea Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf: „Aș fi cel mai fericit om din lume să aibă altă relație”
Antrenorul celor de la CSU Craiova a fost chestionat pe seama unei posibile relații a Anei, pe care o privește cu entuziasm.

„Aș fi cel mai fericit om din lume să aibă altă relație. Probabil atunci se va potoli. O să-i spună ăla: «Băi, gata! Ești cu mine aici și tu ce faci? Tu tot îl iei pe ăla?»”, spunea Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță.