Andreea Bălan, enervată de Dan Capatos! Ce a spus prezentatorul despre Victor Cornea: „Nu ți-ai luat un martalog”

Andreea Bălan, enervată de Dan Capatos! Ce a spus prezentatorul despre Victor Cornea: „Nu ți-ai luat un martalog”

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, a lui Dan Capatos, Andreea Bălan a vorbit deschis despre culisele relației ei cu tenismenul Victor Cornea. Artista a vorbit și despre modul în care partenerul ei a reușit să fie acceptat și de cele două fetițe ale acesteia, însă, cât și despre diferența de vârstă dintre aceștia.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Andreea Bălan a vorbit deschis despre mai multe detalii din culisele relației ei cu tenismenul Victor Cornea. Ea a fost invitată la emisiunea moderată de Dan Capatos, „Xtra Night Show”, unde nu s-a dat în lături de la răspunde sincer fiecărei întrebări. Artista a vorbit și despre modul în care partenerul ei a reușit să fie acceptat și de cele două fetițe ale acesteia, însă, cât și despre diferența de vârstă dintre aceștia.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Andreea Bălan a vorbit despre nenumăratele momente în care s-a rugat să găsească pe cineva care să îi fie alături la fel de sincer și inens cum este Victor Cornea. „Meditam în fiecare seară, pe iarbă, în curte. La 12 noaptea mergeam în curte, pe iarbă”, a spus artista. „Spuneam așa: îmi doresc un suflet cald, bun, iubitor. Nu am zis un bărbat, nu am dat o față. Dă-le bine la toți, i-am iertat în sufletul meu pe toți. Am iertat pe toată lumea: impresar, fost iubit, fostul soț. Dă-le bine la toți, dar dă-mi și mie, Doamne, pe cineva potrivit pentru mine și pe fetițele mele”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Desigur, pentru Andreea Bălan, persoana iubită nu trebuie să fie compatibilă doar cu ea, ci și cu cele două fetițe pe care le crește. „Nu am cerut pe cineva doar pentru mine, pentru că persoana care stă lângă mine trebuie să fie acceptată și viceversa”, a spus aceasta. Potrivit acesteia, cele două l-au acceptat imediat pe tenismen, Andreea Bălan spunând că „l-au acceptat foarte ușor. Nu mă așteptam să fie atât de ușoară tranziția.”

Ei bine, Dan Capatos a dorit să comenteze și el pe marginea acestui subiect, spunând, spre iritarea Andreei Bălan: „vezi că e tinerel, nu ți-ai luat un martalog. E vârstă apropiată.” Artista a spus că nu crede că vârsta a fost factorul important. „Nu are legătură, când e armonie și iubire”, a declarat aceasta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191