Andrei Lupu, deputatul REPER care promova legalizarea drogurilor, intervine din nou in favoarea consumului de substante interzise in cazul tragic din 2 Mai: „Nu drogurile sunt de vină pentru ce li s-a întâmplat celor doi copii ucisi”

Andrei Lupu, deputatul REPER care promova legalizarea drogurilor, intervine din nou in favoarea consumului de substante interzise in cazul tragic din 2 Mai: „Nu drogurile sunt de vină pentru ce li s-a întâmplat celor doi copii ucisi”

Andrei Lupu, deputatul REPER care promova legalizarea drogurilor, intervine din nou in favoarea consumului de substante interzise in cazul tragic din 2 Mai: „Nu drogurile sunt de vină pentru ce li s-a întâmplat celor doi copii ucisi”.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Andrei Lupu, deputatul REPER care la inceputul verii promova proiectul privind legalizarea consumului de canabis la festivalul Saga, intervine in subiectul drogatului care a ucis doi tineri la Vama Veche sambata trecuta. Cu toate ca consumul de substante interzise a explodat in Romania in ultimii ani, politicainul progresist spune ca drogurile nu au avut niciun rol in tragedia provocata de Vlad Pascu in urma cu 6 zile.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

”Nu drogurile sunt de vină pentru ce li s-a întâmplat celor doi copii care au fost uciși cu o mașină de un individ scăpat de sub control” afirmă, într-o analiză publicată de siteul Digi 24, deputatul REPER Andrei Lupu.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

”Discuția despre droguri declanșată ca urmare a tragediei este o falsă pistă pe care adevărații ucigași și complici încearcă să o potențeze pentru a scăpa încă o dată de răspunderea pentru faptele lor. Consider că în realitate ne găsim în fața unei crime premeditate care ne este prezentată ca un accident provocat de consumul de droguri. Să începem acum o dezbatere despre droguri în cazul de la 2 Mai ar însemna să îi acordăm circumstanțe atenuante celui care a ucis cei doi tineri. Ar presupune să afirmăm implicit că fiind sub influența drogurilor nu a știut ce face și că dacă n-ar fi consumat droguri situația ar fi stat diferit. Greșit. Nu avem ce circumstanțe să îi acordăm. E ca și când ne-am îndrepta furia către pistolul cu care s-a tras în loc de persoana care a apăsat pe trăgaci. Criminalii: Vlad Pascu și părinții lui” afirmă deputatul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191