Barem s-a calificat la Campionatul European!

Barem s-a calificat la Campionatul European!

Evoluție demnă de calificarea la un Campionat European! Înotătoarea de la CSM Ploiești, Briana Păun(14 ani), a stabilit un nou record naţional ocazie cu care a şi realizat baremul de participare la Europeanul de Juniori în proba de 400 metri liber, cu timpul 4:19.77 minute! Colega ei, Alexandra Dosaru (10 ani) a obţinut şi ea două medalii de aur în probele de 200 metri mixt (timp 2:42.89 minute) şi 400 metri liber (timp 4:59.48 minute), stabilind de fiecare dată noi recorduri ale competiţiei.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Briana, Alexandra și celelalte înotătoare de la clubul municipal au concurat, recent, la cea de-a V-a ediţie a Cupei „Andrei Nicolescu”, organizată de Clubul Sportiv Aqua Sport Citius Bucureşti în incinta Bazinului Olimpic Otopeni. Dintre celelalte sportive pregătite de Tamara Costache şi Ciprian Toma, au mai urcat pe podiumul de premiere:

– Erika Forţu (14 ani) – argint la 400 metri liber;

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

– Maria Dobrican (14 ani) – bronz la 400 metri liber;

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

– Alexandra Avram (12 ani) – bronz la 200 metri mixt.

Recordurile stabilite în cadrul competiţiei de la Otopeni sunt omologate de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191