Bataie in Malu Rosu, intrerupta de mascatii SAS. A intervenit si SRI Prahova

Bataie in Malu Rosu, intrerupta de mascatii SAS. A intervenit si SRI Prahova

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe strada Malu Roșu din municipiu, are loc un conflict între două persoane, iar un bărbat aflat cu acestea ar avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În baza sesizării, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și specialiști ai Serviciului Român de Informații.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Din verificări, s-a stabilit faptul că la fața locului a avut loc un conflict între două femei cu vârstele de 19, respectiv 27 de ani, pe fondul unor discuții mai vechi, care ulterior a degenerat în acte de violență.

 

În urma altercației, femeile nu au suferit vătămări corporale și nu au necesitat transportarea la spital.

 

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, cele două femei fiind sancționate contravențional conform Legii nr.61/1991, cu amendă de 1.000 de lei, fiecare, declarând că nu doresc să formuleze plângere, una împotriva celeilalte.

 

De asemenea, cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestora, nu au fost descoperite obiecte contondente sau obiecte tăietor-înțepătoare.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191