Care e starea de sănătate a Danei Roba, după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan! Sora vedetei, declarații exclusive despre operația pe creier prin care a trecut

Care e starea de sănătate a Danei Roba, după ce soțul ei a mutilat-o cu un ciocan! Sora vedetei, declarații exclusive despre operația pe creier prin care a trecut

Cunoscuta vedeta Dana Roba trece prin clipe de coșmar și se zbate să trăiască pe un pat de spital din Timișoara. Ieri, aceasta a trecut printr-o operație grea pe creier, după ce soțul ei a mutilat-o în bătaie și a lovit-o cu ciocanul în cap! Sora make-up artistului face declarații exclusive despre starea ei, la câteva ore de la intervenție. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Dana Roba a fost operată de urgență ieri, după ce a ajuns în stare critică la spital în urma violenței pe care soțul ei, cu 14 ani mai mare, i-a aplicat-o. Bărbatul și-a ieșit din minți și a bătut-o cu un ciocan în locuința în care aceștia locuiau după ce discuțiile între cei doi ar fi degenerat.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Sora Danei Roba, declarații exclusive despre starea ei de sănătate! Soțul vedetei a mutilat-o!

Veștile nu sunt deloc bune la ora actuală despre starea ei de sănătate, căci sora Danei Roba ne-a declarat, în exclusivitate, cum se simte make-up artistul după intervenția grea pe care a suferit-o! Din păcate, în continuare Dana Roba este în stare critică, se află la ATI și medicii sunt rezervați în ceea ce o privește.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Căci este un moment extrem de greu, sora Danei Roba e distrusă de durere și singurele cuvintele pe care a putut să le transmită au fost acela prin care îndeamnă oamenii care vor să le fie alături în aceste clipe să spună o rugăciune pentru ca Dana Roba să-și revină și să se poată întoarce la fetițele sale.

Agresorul, soțul Danei Roba, a fost arestat pentru 24 de ore

Potrivit informațiilor pe care le avem, chiar soțul vedetei a fost cel care a sunat la poliție la câteva ore însă după ce a lovit-o cu bestialitate pe Dana Roba în casa în care locuiau. La fața locului s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, dar și de salvare, care au găsit-o pe vedetă într-o stare extrem de gravă.

În același timp, oamenii legii au decis să-l aresteze pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, acestuia fiindu-i deschis și un dosar penal.

Vă reamintim că Dana Roba anunțase cu doar câteva săptămâni înainte că vrea ca mariajul cu partenerul ei de viață să se încheie cât mai curând. Aceasta era decisă să divorțeze de bărbat și să-și vadă fiecare de drumul său, astfel că termenul final în procesul de divorț avea loc pe data de 9 iunie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191