Caută la Mureș primul succes stagional

Caută la Mureș primul succes stagional

Echipa de baschet seniori a CSM Petrolul Ploieşti a plecat spre Târgu Mureş să caute și să găsească primul succes în campionat. Mâine, începând cu ora 19:00, trupa ploieșteană va juca împotriva gazdelor de la CSM, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Conferinţei B din Liga Naţională de Baschet Masculin Getica 95. Baschetbaliștii Pertrolului vin după două înfrângeri la diferenţe mici în primele runde ale campionatului şi merg cu gândul de a schimba acest ritm şi a obţine prima victorie.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Managerul echipei, Ionuț Ivan, își dorește cu ardoare prima victorie într-un joc important în economia grupei. „Jucăm împotriva unei echipe cu un lot omogen, bazat în bună măsură pe aceiaşi jucători din sezonul trecut, la care l-au adăugat pe Jeremic, şi el un baschetbalist cu experienţă în campionatul nostru. Suntem conştienţi, totodată, că şi publicul va fi un factor important, ştiind susţinerea de care beneficiază echipa mureşeană când joacă acasă, dar asta nu înseamnă că nu avem şansa noastră”, a declarat Ivan pentru csmploiesti.ro.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Stafful tehnic se poate baza mâine şi pe Codruţ Dinu, care a lipsit în primele două runde (cu CSM Constanţa a rămas pe bancă, nefiind forţat după accidentarea avută), dar acum este apt de joc. În sezonul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat, fiecare echipă reuşind, însă, să se impună în deplasare. Arbitrii partidei de mâine vor fi Marius Ciulin (Constanţa), Dragoş Barbu (Iaşi) şi Vlad Potra (Cluj-Napoca), iar comisar din partea FRB a fost desemnat Viorel Constantinescu (Cluj-Napoca).

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191