Cazul fetei de 12 ani ucise şi ascunse în canapea. Suspectul i-a mărturisit mamei lui că a comis crima

Cazul fetei de 12 ani ucise şi ascunse în canapea. Suspectul i-a mărturisit mamei lui că a comis crima

Apar detalii incredibile din cazul fetiței găsite moarte și ascunse într-o canapea într-un apartament din București. Mama suspectului le-a spus polițiștilor că fiul ei, Ilie Marcel Serbuc, căutat acum la nivel internațional, ar fi recunoscut crima. Detaliile apar în decizia instanței de a-l aresta în lipsă.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Anchetatorii au reușit să stabilească filmul evenimentelor, din declarațiile date de apropiații bărbatului. De mare ajutor a fost declarația mamei suspectului. Potrivit surselor Digi24, ea le-a spus anchetatorilor că a vorbit cu fiul ei și i-a spus că a fost căutat de poliție.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Atunci, acesta i-a mărturisit că a omorât-o pe fata de 12 ani. Bărbatul a susținut că ar fi avut un conflict cu ea și a lovit-o.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Și fosta soție a lui Serbuc a dat declarații. Ea a spus că bărbatul era extrem de violent și că o amenința cu moartea în moduri asemănătoare celor în care a fost comisă crima din București.

Fosta soție a mai spus că bărbatul a lovit-o și pe ea, dar și pe fiul lor.

Serbuc este căutat în continuare, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, într-un apartament din cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

Din primele informaţii, mama şi concubinul ei ar fi părăsit ţara în urmă cu o lună, iar femeia a fost depistată marţi în Catalunya – Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit în România, unde a fost interogată de anchetatori, dar a fost pusă în libertate, deoarece procurorii au ajuns la concluzia că nu a fost implicată în moartea fetei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191