Ce a scris Iohannis pe Twitter după întâlnirea cu Volodimir Zelenski la Bruxelles

Ce a scris Iohannis pe Twitter după întâlnirea cu Volodimir Zelenski la Bruxelles

Klaus Iohannis a precizat că prezenţa preşedintelui Volodimir Zelenski la reuniunea extraordinară de joi a Consiliului European este un semn al „angajamentului nostru european şi al sprijinului puternic pentru Ucraina şi cetăţenii acestei ţări”, anunță news.ro.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„Prezenţa preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski la la reuniunea extraordinară a Consiliului European este un semn al angajamentului nostru european şi al sprijinului puternic pentru Ucraina şi cetăţenii acestei ţări. Am reiterat sprijinul multifuncţional al României atâta timp cât este nevoie”, a scris Klaus Iohannis, joi pe Twitter.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Klaus Iohannis a participat joi la Consiliul European de la Bruxelles

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a participat joi la Consiliul European de la Bruxelles.

El a explicat, înaintea întrunirii că vor fi discuţii despre Ucraina, în prezenţa omologului ucrainean Volodimir Zelenski şi vor exista întâlniri în formate restrânse cu acesta, iar el va participa în primul grup care se va întâlni cu liderul ucrainean.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191