Ce a scris Iohannis pe Twitter după întâlnirea cu Volodimir Zelenski la Bruxelles

Ce a scris Iohannis pe Twitter după întâlnirea cu Volodimir Zelenski la Bruxelles

Klaus Iohannis a precizat că prezenţa preşedintelui Volodimir Zelenski la reuniunea extraordinară de joi a Consiliului European este un semn al „angajamentului nostru european şi al sprijinului puternic pentru Ucraina şi cetăţenii acestei ţări”, anunță news.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Prezenţa preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski la la reuniunea extraordinară a Consiliului European este un semn al angajamentului nostru european şi al sprijinului puternic pentru Ucraina şi cetăţenii acestei ţări. Am reiterat sprijinul multifuncţional al României atâta timp cât este nevoie”, a scris Klaus Iohannis, joi pe Twitter.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Klaus Iohannis a participat joi la Consiliul European de la Bruxelles

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Preşedintele Klaus Iohannis a participat joi la Consiliul European de la Bruxelles.

El a explicat, înaintea întrunirii că vor fi discuţii despre Ucraina, în prezenţa omologului ucrainean Volodimir Zelenski şi vor exista întâlniri în formate restrânse cu acesta, iar el va participa în primul grup care se va întâlni cu liderul ucrainean.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191