Ce să pui la intrarea în casă pentru a te proteja de energiile negative. Obiectul care alungă spiritele rele

Ce să pui la intrarea în casă pentru a te proteja de energiile negative. Obiectul care alungă spiritele rele

În căutarea armoniei și a echilibrului în propria locuință, tot mai mulți oameni se întorc către principiile milenare ale Feng Shui-ului. Această artă chineză ancestrală se bazează pe ideea că energia, cunoscută sub numele de „chi,” influențează direct bunăstarea noastră și calitatea vieții. Un aspect esențial al Feng Shui-ului este protejarea casei de energiile negative și a spiritelor rele. Iată câteva obiecte cheie pe care le poți folosi pentru a îndepărta aceste energii și a crea un mediu mai armonios în casa ta.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Clopoțeii Feng Shui

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Clopoțeii Feng Shui sunt unele dintre cele mai cunoscute și utilizate obiecte pentru a alunga energiile negative. Aceștia nu numai că adaugă o notă plăcută de sunet în casa ta, dar și contribuie la dispersarea energiilor stagnante sau negative. Atunci când vântul sau mișcarea îi face să sune, clopoțeii eliberează energii pozitive și atrag chi-ul benefic. Poziționează clopoțeii la intrarea principală sau în locuri unde vrei să îmbunătățești fluxul de energie.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cristalele de cuarț

Cristalele de cuarț sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a purifica și amplifica energia din mediu. Ele pot fi folosite pentru a proteja casa împotriva energiilor negative. Cuartul roz, de exemplu, este asociat cu dragostea și armonia familială, în timp ce cuartul clar este folosit pentru claritate mentală și purificarea energiei. Așază cristalele în diferite colțuri ale casei sau în camerele unde simți că energia este blocată sau negativă.

Oglinzi bagua

Oglinda bagua este o oglindă specială în formă de octogon, care are scopul de a reflecta energiile negative înapoi la sursa lor. Aceasta poate fi amplasată la intrarea în casă pentru a respinge orice energii rele care ar putea intra. Asigură-te că oglinda Bagua este de dimensiune adecvată și că nu reflectă direct ușa de la intrare sau unghiuri ascuțite din casă.

Statuete de lei sau dragoni

Statuetele de lei sau dragoni sunt simboluri puternice în Feng Shui, fiind asociate cu protecția și puterea. Plasate la intrarea în locuință, aceste obiecte pot alunga energiile negative și pot aduce noroc și stabilitate în casă. Alege statuete cu aspect impunător și plasează-le într-un loc vizibil pentru a oferi un sentiment de securitate.

Plante cu frunze rotunde

Plantele cu frunze rotunde sunt considerate a atrage energii pozitive și a dispersa cele negative. Ele aduc echilibru și prosperitate în casă, ajutând la îndepărtarea energiilor nefavorabile. Îngrijește aceste plante cu atenție și plasează-le în zonele cu energie stagnantă sau în colțurile casei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191