Ce spune subprefectul Emil Draganescu despre punerea in functiune a Turbinei de Gaz de la SACET

Ce spune subprefectul Emil Draganescu despre punerea in functiune a Turbinei de Gaz de la SACET

Subprefectul Emil Draganescu a tinut sa transmita ploiestenilor vestea punerii in functiune a Turbinei de Gaz, ceea ce va duce la o crestere semnificativa a capacitatii de furnizare a gigacaloriei la nivel de municipiu.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Ziua de astăzi este una foarte grea, având în vedere tragedia cu care se confruntă semenii noștri în țările afectate de cutremure!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ne rugăm pentru ei!!!

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Statul român este pregătit să asigure suport, ca de fiecare dată iar salvatorii prahoveni vor fi din nou în misiuni externe dacă vor fi solicitați!

Revenind, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că ploiestenii vor resimțit astăzi pornirea ( în sfârșit!!!!) turbinei care va creste randamentul termic cu 20%!

Pe întelesul tuturor, operatorul de termie al Ploiestiului a intrat în linie dreaptă în ceea ce privește reoperaționalizarea tuturor instalațiilor care vor permite , atât funcționarea la parametri optimi a sistemului cât și producerea și valorificarea energiei electrice!

Am participat astăzi ,alături de prefectul județului dar și de primarul și viceprimarul Ploieștiului, de specialiștii în domeniul energiei cooptați în “celula de criză”, de reprezentantul UAP Ploiești și de conducerea Termo Ploiești, la un nou demers pentru soluționarea acestei crize a termiei !!”, a scris subprefectul Emil Draganescu, pe pagina sa de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191