Cea mai mică a urcat pe cea mai mare treaptă!

Cea mai mică a urcat pe cea mai mare treaptă!

Cea mai mica luptătoare de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a urcat pe cea mai mare treaptă a podiumului de premiere. Recent, sportivii de la CS Petrolul au concurat la Campionatul Național Individual de lupte categoria 9-10 ani. Una dintre cele mai micuțe sportive ale secției, Iordache Maria Ioana, si-a adjudecat primul loc!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Succesul Ioanei a venit fără a avea greutăți în disputare meciurilor. Ea a terminat fiecare dispută înainte de terminarea primei reprize (reprizele sunt 2 la număr de câte 1.5 minute, la categoria lor de vârstă). Maria este surioara mai mică a Andreei Iordache, care a ieșit campioană acum două săptămâni!

Tot recent clubul petrolist a anunțat că asteaptă in această toamnă fete si baieți, începând cu vârsta de 7 ani, la grupele de inițiere în SCRIMĂ! Cei interesati sunt rugați să sune la urmatorul nr de telefon: 0721 492 452, antrenor Claudiu Moldanschi. Singura secție de scrimă în Ploieşti o găsiți la Clubul Sportiv Petrolul, în incinta Stadionului Ilie Oană, cu acces prin strada Latină.

Beneficiile sportului SCRIMA pentru copii:

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Alegerea unui stil de viață sănătos,
Stimularea sistemului imunitar,
Dezvoltarea armonioasă a fizicului,
Deprinderea efortului realizat în echipă,
Dobândirea încrederii în propriile forțe,
Puterea de a lua decizii importante,
Dezvoltarea abilităților sociale,
Gestionarea înfrângerii și găsirea soluțiilor,
Obținerea unei experiențe emoționale pozitive.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Sursa foto:cspetrolulploiesti.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191