Cine este patronul pensiunii din județul Prahova care a luat foc în această dimineață. Complexul turistic funcționa fără autorizație / FOTO

Cine este patronul pensiunii din județul Prahova care a luat foc în această dimineață. Complexul turistic funcționa fără autorizație / FOTO

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani, din judeţul Prahova. Complexul, care funcționa fără autoritate, a adus sfârșitul a trei persoane, în timp ce alte cinci persoane sunt căutate în clădirea incendiată. Iată cine este Cornel Dinicu, patronul pensiunii!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Marți dimineață, 26 decembrie 2023, un incendiu de proporții a izbucnit la un complex turistic din Gura Vadului, sat Tohani, din județul Prahova. În urma flăcărilor puternice, a fost activat Planul Roșu de intervenție.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ferma Dacilor funcționa fără autorizație de securitate la incendiu

Complexul turistic, numit și Ferma Dacilor, era extrem de recunoscut ca fiind una dintre cele mai apreciate locații din zona Munteniei. Această pensiune din zona montană aparține lui Cornel Dinicu, un antreprenor din zonă, care locuiește la București.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În urmă cu zece ani, omul de afaceri a achiziționat terenurile pe care, apoi, a dezvoltat afacerea care, în a doua zi de Crăciun din 2023, care a produs o adevărată tragedie.

Despre Cornel Dinicu se știe că are cinci copii, dintre care cel mai mare este în vârstă de 22 de ani este student și lucrează și la fermă, la afacerea familiei, în timp ce cel mai mic are 4 ani.

Complexul turistic funcționa fără autorizație

Potrivit informațiilor aflate de ISU Prahova după izbucnirea incendiului, s-a descoperit că pensiunea din Tohani, județul Prahova, unde a izbucnit un incendiu în care au murit un adult și un copil, nu deține autorizație de securitate la incendiu.

În urma flăcărilor violente din această dimineață, un adult și un copil au fost scoși carbonizați, din pensiunea care a luat foc în localitatea Tohani, județul Prahova. Trei persoane au fost declarate decedate.

În același timp, alte șase persoane sunt căutate, iar în momentul izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor se știe că acolo erau cazate, în total, 22 de persoane.

CITEȘTE ȘI: Incendiu de proporții, la o pensiune din județul Prahova. Planul Roșu de intervenție a fost activat / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191