Cine i-a strâns bani Cristinei Ciobănașu până la 18 ani. „M-a învățat să fiu responsabilă și calculată”

Cine i-a strâns bani Cristinei Ciobănașu până la 18 ani. „M-a învățat să fiu responsabilă și calculată”

Cristina Ciobănașu a avut întotdeauna un om de bază care să o împingă de la spate. Actrița a fost educată și instruită, astfel încât să cunoască valoarea banului și să știe să facă investiții cu cap. Cea care a învățat-o toate aceste lucruri a fost chiar Ruxandra Ion.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă, altfel nu aș fi știut să îi gestionez”

Ruxandra Ion a adoptat-o pe Cristina Ciobănașu, după ce a cunoscut-o la „Dansez pentru tine”. Producătoarea a îndrumat-o către actorie și a susținut-o în fiecare moment. Tot ea a fost și cea care a învățat-o pe actriță cum să își gestioneze banii. De-a lungul timpului, Ruxandra Ion i-a strâns veniturile într-un cont de economii, la care Cristina Ciobănașu a avut acces abia la 18 ani.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„I-am făcut prin intermediul job-urilor pe care le-am avut până la 18 ani, când am avut cardul meu, am fost majoră și am putut să am acces la banii pe care i-am muncit. Ruxandra Ion a făcut o chestie foarte inteligentă, altfel nu aș fi știut să îi gestionez. Mi-a făcut un cont de economii pentru copii, semnat de mama mea biologică pentru că ea era tutorele.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Toți banii pe care i-am încasat din toate telenovelele pe care le-am făcut până la 18 ani, inclusiv din Pariu cu viața’, care era primul serial pe care îl făceam, s-au dus în contul respectiv. Am avut acces la bani la 18 ani. Mi-amluat prima mașină din banii respectivi. Asta m-a învățat să fiu responsabilă și calculată cu economiile mele”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru

„Nici nu am știut că cineva strânge banii respectivi pentru mine”

Fosta parteneră a lui Vlad Gherman spune că a fost pasionată de actorie și că a mers la filmări cu plăcere. Bucuria ei nu erau banii, ci faptul că avea prieteni și putea merge la școală.

 „Bucuria mea era atât de mare că fac ceea ce îmi place, că mă duc la școală, că îmi fac prieteni, încâtpână la 16 sau 17 ani nici nu am știut că cineva strânge banii respectivi pentru mine. Eram un copil, nu m-am gândit niciodată dacă muncesc pe ceva. Era o activitate în plus pe care o adoram. Nu așteptam nimic altceva în schimb, nu s-a ridicat niciodată problema.

Țin minte că cea mai mare bucurie a mea era să mă duc la chioșcul de lângă școală, să îmi iau baghete. Sunt fan pâine, din păcate, deși nu face bine la siluetă. Bucuria mea cea mai mare era să mă duc să îmi iau o pâinică în fiecare zi, să o mănânc în pauza dintre ore. Nu prea îmi cumpăram lucruri. Am ajuns la Ruxandra după ce nu avusesem până atunci acces la banii mei, nu știam ce sunt” , a mai mărturisit Cristina Ciobănașu.

„Ruxandra mi-a asigurat tot ce aveam nevoie”

Ruxandra Ion i-a asigurat traiul, astfel încât să nu îi lipsească nimic. Iar atunci când venea vorba de cumpărături, cele două mergeau întotdeauna împreună.

„Atunci, nici nu am ridicat vreodată pretenția să am banii mei. Evident că Ruxandra mi-a asigurat tot ce am avut nevoie ca să am un trai frumos, să nu îmi lipsească nimic. Aveam întotdeauna mâncare în casă. Nu s-a pus niciodată problema de nevoi elementare. Când vine vorba de cumpărat haine, nu m-am dus niciodată singură.

Am început să fac asta când am mai crescut și am început să am preferințe. Pe atunci făceam cumpărăturile cu Ruxandra. Ea alegea ce să îmi cumpere, ne sfătuiam, le probam împreună. Era o bucurie, o activitate foarte frumoasă pe care o făceam ca mamă și fiică. Cam acestea erau bucuriile, dar nu m-am întrebat ce să fac cu banii mei”, a mai adăugat actrița.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191