Cine sunt victimele incendiului de la Ferma Dacilor. Majoritatea, tineri care ar fi participat la petrecerea fiului lui Cornel Dinicu

Cine sunt victimele incendiului de la Ferma Dacilor. Majoritatea, tineri care ar fi participat la petrecerea fiului lui Cornel Dinicu

Incendiul devastator care a mistuit azi-noapte Ferma Dacilor din comuna Tohani (Prahova) lovește tragic și în lumea sportului. Potrivit surselor Gândul, cele mai multe dintre victime sunt persoane tinere, cu vârste sub 22 de ani, între care și sportivi cu un viitor promițător. Luca (16 ani) și Petru Ene (11 ani) se numără printre cei care și-au pierdut viața în urma tragediei din Prahova. Luca era legitimat la CSA Steaua, Petru – la New Stars.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fratele geamăn al lui Luca, Matei (16 ani), a fost scos din flăcări de tatăl său și se află în prezent la spital, alături de mama sa, Ene Ileana Camelia (47 ani). Al treilea băiat familiei Ene, legitimat și el la CSA Steaua, frate geamăn cu unul dintre băieții dispăruți la Ferma Dacilor, a scăpat cu viață, fiind transportat la spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Printre tinerii care și-au pierdut viața în incendiu se numără Adrian Mateescu (22 ani), Anitei Nițescu (22 ani), Vlad Băiceanu (21 ani), Victor Dinicu (11 ani). Bilanțul tragic este completat de bodyguardul Lucian Ene, zis Pif (48 ani), care s-a aruncat în flăcări pentru a-și salva copiii, și doi dintre fiii săi, Luca și Petru Ene. Bărbatul era chiar unul dintre finii lui Cornel Dinicu.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Potrivit surselor GÂNDUL, tinerii participau la o petrecere a fiului lui Cornel Dinicu, organizată într-o mansardă – practic niște spatii de cazare amenajate impropriu deasupra restaurantului din pensiunea Ferma Dacilor.

Pompierii au identificat 5 victime și mai caută încă trei persoane care ar fi fost prinse în incendiu – doi copii și un adult – însă prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, a precizat că șansele ca aceștia să fie găsiți în viață sunt minime.

Prefectul a dat informații referitoare la persoanele date dispărute în acest moment.

„Se pare că era o petrecere privată, erau 26 de persoane, foarte mult tineret, o persoană adultă de 48 de ani, o persoană care a încercat să meargă să-şi salveze copiii, numai că nu a mai apucat să iasă de acolo. Iar soţia dânsului cu unul dintre copii au fost duşi de dimineaţă la Spitalul Judeţean”, a declarat, marţi după-amiază, Virgiliu Nanu.

Antrenorul Lui Luca și Matei, devastat de tragedie: „Avea o tehnică remarcabilă”

Luca și Matei jucau fotbal la CSA Steaua, la grupa pregătită de Alin Dumitriu. Antrenorul a fost devastat de vestea legată de elevii săi.

”Matei juca pe bandă, extremă stângă sau dreapta, era mai dezvoltat și mai puternic. Luca evolua inter sau în spatele atacanților și avea o tehnică remarcabilă. Ambii au venit de la Chiajna în urmă cu circa un an și jumătate și mama era cea care-i însoțea de obicei la antrenamente”, a declarat Alin Dumitriu pentru FANATIK.

El a adăugat că Petru Luca se număra printre „cei mai buni din țară la vârsta lui”.

”Sunt complet bulversat. Proveneau dintr-o familie foarte serioasă, părinții se ocupau cu atenție de ei. Ambii erau foarte ascultători la antrenamente și meciuri. Luca era puțin mai rebel, cu personalitate puternică, iar Matei – mai receptiv la sfaturi. O plăcere însă să lucrezi cu amîndoi! Educați, deloc obraznici, le plăcea să joace fotbal”, spune antrenorul.

Tragedie la Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața, 26 decemebrie, la pensiunea „Ferma Dacilor”, din Gura Vadului, sat Tohani, Prahova.

S-a dat alerta la ISU Prahova, care a instituit Cod Roșu de intervenție. Mai multe autospeciale au fost trimnise să stingă incendul.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova anunță că a preluat coordonarea anchetei deschise la „Ferma Dacilor”. În dosar sunt cercetate infracţiuni de distrugere şi ucidere din culpă. Ancheta se află în stadiu incipient, iar procurorii nu exclud nicio ipoteză. Din câte se pare, procurorii au în vedere și ipoteza conform căreia focul a fost provocat intenționat.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191