Circulatie inchisa in centrul Ploiestiului, de vineri pana duminica. Cum vor fi afectate traseele TCE

Circulatie inchisa in centrul Ploiestiului, de vineri pana duminica. Cum vor fi afectate traseele TCE

Pe data de 19 mai 2023 se închide circulația rutieră între intersecția Piața Victoriei cu Tache Ionescu/ C.D.Gherea și Vasile Milea cu B-dul Republicii, cu prilejul evenimentului Zilele Orașului Ploiești. Pentru transportul în comun, circulația de la centru spre Sud se desfășoară normal. În consecință, traseele publice locale din Ploiești își modifică ruta, astfel:

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

 

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Tr. 1, 30, 300, 301, 302 și 306: la sensul spre centru circulă normal până la intersecția cu str. Gh. Lazăr, apoi pe str. Gh. Lazăr, Nicolae Bălcescu, Șt. Greceanu, Sold. Erou Călin Cătălin, Emile Zola, după care ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Palatul Culturii. La celălalt sens, de la sensul giratoriu de la Catedrală se intră pe str. Carpați, Emile Zola cu stație la Hale Catedrală, apoi pe str. Sold. Erou Călin Cătălin, Șt.Greceanu, Nicolae Bălcescu, Gh. Lazăr și, în continuare, ruta normală. Nu se efectuează stația Galeriile Comerciale.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

 

Tr. 32/32b: la sensul spre centru circulă normal până la intersecția cu str. Gh. Lazăr, apoi pe str. Gh. Lazăr, Nicolae Bălcescu, Șt.Greceanu, Romană, Gh. Doja, Văleni, Emile Zola. Nu se efectuează statia Palatul Culturii. La celălalt sens, de la Hale Catedrală circulă pe str. Sold. Erou Călin Cătălin, Șt.Greceanu, Nicolae Bălcescu, Gh. Lazăr și, în continuare, ruta normală.

 

Tr.7 și 22b: la sensul spre Dorobanțul/Bariera Unirii, din str. Tache Ionescu va parcurge: P-ța.Victoriei, str. Gh. Lazăr, str. Dr. Bagdazar și, în continuare, traseu normal. Nu se mai efectuează stația Hale Catedrală. Pe sensul spre Rudului/Auchan parcursul nu se modifică.

 

Tr. 39b: la sensul spre Hale Catedrală, traseu normal până pe str. I.L.Caragiale, unde va efectua stația Faredo, apoi va parcurge str. Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Vodă, Vasile Lupu, P-ța Eoilor, Carpați, Emile Zola. Nu se efectuează stația Tache Ionescu. La sensul spre Parcul Municipal Vest/ Cartier Vest, parcursul nu se modifică.

 

Tr. 35 și 35b parcursul celor 2 trasee se va scurta la Faredo.

Pentru traseele 44 și 202 se vor folosi rutele scurtate la Hale Coreco (44 scurt și 202 scurt). Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

 

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

 

Sursa: S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191