Cod roșu în lupta pentru evitarea retrogradării!

Cod roșu în lupta pentru evitarea retrogradării!

Federația Română de Baschet a anunțat la mijlocul acestei săptămâni, în cadrul ședinței de Consiliu Director, mai multe schimbări la nivelul primei ligi. Se va dubla numărul echipelor care retrogradează, patru sezonul următor față de două câte au fost campionatul trecut. Începând cu ediția următoare atât la masculin cât și la feminin se va juca în permanență cu cel puțin doi jucători români în teren. Conform unitedhoops.ro viitorul sezon regulat al Ligii Naționale va cuprinde două faze. Alcătuirea grupelor din prima fază se face pe baza clasamentului din Liga Națională – ediția 2022/23 și este următoarea:

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Grupa A – U-BT Cluj-Napoca, Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, Dinamo București, CSM Târgu Jiu, CSM Galați, Laguna București, Corona Brașov.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Grupa B – CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu, SCM U Craiova, FC Argeș Pitești, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș, CSM Petrolul Ploiești, CSM Focșani, CS Vâlcea 1924.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Primele cinci clasate în cele două grupe avansează în TOP 10 și continuă lupta pentru calificarea în playoff cu precizarea că rezultatele înregistrate împotriva echipelor calificate din propria grupă se mențin în faza a 2-a. Echipele clasate pe locurile 1-8 la încheierea TOP 10 avansează în playoff. Aici se va juca în același sistem cu serii pe sistemul cel mai bun din cinci partide în sferturi și semifinale, respectiv cel mai bun din șapte meciuri în finală. Tragerea la sorți pentru Cupa României se va desfășura la finele acestei luni, la Pitești. O altă modificare constă în mărirea taxelor pentru jucătorii străini. Astfel, se va ajunge la plata unei taxe de 4000 euro pentru al 6-lea și al 7-lea jucător străin din lot. Sursa:unitedhoops.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191