Controverse în Rusia după ce o mamă de 34 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țară. Imaginile care au pornit scandalul

Controverse în Rusia după ce o mamă de 34 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țară. Imaginile care au pornit scandalul

O mamă în vârstă de 34 de ani, care a câștigat concursul de frumusețe Mrs. Rusia, a fost imediat vizată de critici și comentarii urâte legate de aspectul ei în câteva fotografii despre care organizatorii au spus că au fost făcute dintr-un unghi nefericit.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Natalia Oskar a devenit obiectul unor critici acide după ce a câștigat concursul care a avut loc săptămâna aceasta, potrivit The Telegraph.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Regina frumuseții este surprinsă radiind de fericire, cu coroana argintie pe cap, într-o imagine care a fost comentată ironic. Mulți și-au bătut joc de buzele mari și roșii, alții de fruntea lucioasă și de machiajul strident, sugerând că a exagerat cu operațiile plastice.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

„Se pare că Botoxul rusesc nu funcționează cu succes la aceată femeie. Arată mai degrabă ciudat”, a spus un utilizator pe Twitter. Altul a spus că „nu vreau să văd cum arată celelalte concurente”.

Potrivit sursei citate, Natalia a învins alte 82 de participante. Un autointitulat expert în securitate cibernetică a scris: „Cum a reușit doamna Natalia Oskar să obțină coroana de regină a frumuseții? Ei bine, Natalia este căsătorită cu un miliardar pe nume Roman Bezmaternykh, care are afaceri în domeniul materialelor de construcție. Mai grav este că una dintre firmele soțului ei a sponsorizat concursul”.

Un alt utilizator a răspuns: „Dacă aș fi miliardar, aș fi mai pretențios”.

Concursul Mrs. Rusia, la care concurentele trebuie să fie căsătorite și să aibă copii, a devenit mai permisiv anul acesta, acceptând și femei mai scunde și cu câteva kilograme în plus, potrivit The Telegraph.

„Am decis să renunțăm la aceste cerințe (legate de înălțime și greutate – ) anul acesta și să acceptăm femeile așa cum sunt”, a spus organizatoarea concursului Irina Kirsanova. „La urma urmei, aceasta nu este o competiție de modeling, ci o competiție a femeilor căsătorite și a mamelor.”

Ea a declarat pentru postul de știri Podyem că Oskar „arată foarte frumoasă în fotografiile noastre oficiale”.

„Am fost destul de surprinsă de reacția publicului. A fost vorba de o fotografie proastă, făcută dintr-un unghi nefericit. Ea este foarte diferită în realitate. Toți cei din juriu au văzut-o și au îndrăgit-o”, a mai spus Irina Kirsanova.

Natalia a declarat pentru un tabloid din Rusia că nu a făcut nicio operație estetică. Femeia de 34 de ani predă limba engleză și locuiește în estul îndepărtat al Rusiei împreună cu soțul și fiica lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191