CSM Petrolul deschide o nouă etapă în LNBM

CSM Petrolul deschide o nouă etapă în LNBM

CSM Petrolul Ploieşti deschide o nouă etapă în LNBM, mâine seară, în Sala Sporturilor Olimpia. Baschetbaliștii Ploieștiului trebuie să confirme succesul spectaculos de la Sibiu printr-un alt succes contra celor de la SCM U Craiova. Victoria le-ar asigura galben-albaștrilor menţinerea în plutonul ce vizează primele cinci poziţii ale clasamentului Conferinţei B.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Gazdele trec printr-o perioadă mult mai bună în privința rezultatelor, cu trei victorii în ultimele patru meciuri, în schimb, oaspeții au obținut la începutul acestei săptămâni primul succes într-un meci oficial după mai bine de șase luni! Antrenorul CSM-ului, Mihai Popa, este pus în temă de revenirea oltenilor asezonată cu o defensivă greu de bătut.

„Toate meciurile pe care Craiova le-a pierdut au fost la diferenţe mici, se bazează mult pe defensivă, fiind în top trei în Liga Naţională la capitolul puncte primite, aşa că ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Noi vom încerca să avem continuitate în evoluţiile bune din ultima vreme şi sunt convins că dacă vom face un efort colectiv pentru a păstra o intensitate bună pe toată durata jocului şi vom avea susţinerea publicului, vom reuşi să câştigăm.”, a declarat Popa pentru csmploiesti.ro.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Cele două formaţii s-au întâlnit în luna septembrie şi în Grupa D a Cupei României, chiar în Bănie, iar CSM Petrolul s-a impus atunci la limită, 72-70. Pentru întâlnirea de mâine, de la ora 17:00, stafful tehnic al echipei ploieștene nu se confruntă cu probleme de lot. Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Laszlo Bukuresti (Sovata) şi Matei Bănică (Bucureşti). Comisar din partea FRB va fi Tiberiu Rist (Bucureşti).

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191