De ce a ascuns Mr. Pink faptul că a fost călugăr. Adevărul despre trecutul secret al soțului Monicăi Gabor

De ce a ascuns Mr. Pink faptul că a fost călugăr. Adevărul despre trecutul secret al soțului Monicăi Gabor

Multe curiozități roiesc în jurul vieții și identității iubitului Monicăi Gabor, milionarul chinez cu care românca își împarte viața de mai bine de 10 ani. S-au aflat, totuși, câteva informații despre viața lui Mr. Pink. Care a fost, de fapt, motivul pentru care bărbatul este aproape inexistent pe Wikkipedia, și cum a promovat acesta budismul prin meldoii rock și hip-hop. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Pe numele său real Ji Xiang Lhamo, iubitul Monicăi are o poveste desprinsă parcă din scenariul unui film. Ce s-a aflat despre încercările sale de a promova budismul și cum a ajuns să-și clădească un adevărat imperiu. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Cine este Mr. Pink, afaceristul care a cucerit-o pe Monica Gabor 

Despre viața lui Ji Xiang Lhamo au ieșit la iveală câteva detalii. Bărbatul s-a născut pe data de 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, provenind dintr-o familie religioasă. În anii adolescenței sale devenise deja călugăr și purta numele Lhamo (Zeitate). 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Mr. Pink și-a înființat propriul cult la scurt timp finalizarea studiilor, urmând ca în anul 2006 să șocheze prin lansarea unor melodii rock și hip-hop, care să-l ajute să promoveze cultul său religios. 

Monica Gabor, extrem de discretă în privința soțului chinez 

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu susține că faima și zvonurile care roiesc în jurul lui Mr. Pink nu sunt deloc importante, punând preț pe înțelegerea dintre ei și modul în care decurge relația. 

„Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înţelept să ţinem doar pentru noi datele personale. Suntem un cuplu ca oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubeşte, suntem plini de speranţă că vom reuşi să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a precizat Monica Gabor acum ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă. 

S-a lansat în lumea afacerilor la vârsta de 12 ani 

Unul dintre cele mai importante aspecte din viața milionarului chinez este ambiția de care a dat dovadă la o vârstă fragedă. Cum probabil mulți îl invidiază pentru succesul pe plan profesional, puțini sunt cei care știu că la vârsta de 12 ani se lansa în business, atunci când le vindea colegilor săi diverse produse. 

Discreția bărbatului nu permite oamenilor, mai ales conaționalilor săi să afle nici măcar cum a luat nașterea băutura energizantă care l-a făcut celebru.

Înainte de a fi împreună cu modelul român, Mr. Pink a fost implicat într-o altă relație din care a rezultat Anthony, fiul acestuia, cu care Monica se înțelege destul de bine.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191