Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader solicita Consiliului Local Ploiesti fonduri pentru dotarea Spitalului Schuller cu aparatura destinata pacientilor oncologici

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader solicita Consiliului Local Ploiesti fonduri pentru dotarea Spitalului Schuller cu aparatura destinata pacientilor oncologici

Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova, susține că bolnavii de cancer din Prahova au nevoie de aparatura care îi ajută să trăiască:

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

“Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești, colegul meu social-democrat Robert Ionuţ Vîscan va susține în fața consilierilor locali un proiect de hotărâre pentru dotarea cu aparatură medicală modernă a Spitalului Municipal Ploiești, singurul din Prahova care are și Secție de Oncologie.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Este nevoie de o cofinanțare de 10% din valoarea aparaturii, cu atât mai mult cu cât clădirea-buncăr destinată noului laborator de radioterapie – proiect pe care l-am susținut și în perioada în care m-am aflat la conducerea Consiliului Județean Prahova – este aproape gata.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Fac apel pe această cale la toți consilierii locali ploieșteni să se gândească la miile de pacienți oncologici care, deseori aflați într-o stare precară, sunt obligați să meargă până la București sau până la Brașov pentru radioterapie specifică!

Nimic nu este mai important decât viața oamenilor! Reflectați, vă rog, la acest lucru și aprobați participarea Municipiului Ploiești cu suma de 2,7 milioane de lei (doar 10% din valoarea totală, restul fiind finanțat de Ministerul Sănătății) pentru achiziția unui accelerator liniar de radioterapie și a unui computer tomograf”, a precizat Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191