Doliu în fotbal! Patronul unui cunoscut club a murit într-un accident de circulație, în urmă cu puțin timp / FOTO

Doliu în fotbal! Patronul unui cunoscut club a murit într-un accident de circulație, în urmă cu puțin timp / FOTO

Fanii fotbalului trăiesc clipe dureroase, asta după ce, în urmă cu puțin timp, unul dintre cei mai cunoscuți patroni ai acestei indutrii s-a stins din viață. Bărbatul a murit într-un tragic accident de circulație. Cine este acesta și cum s-a petrecut tragedia.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Un cunoscut patron din fotbalul internațional s-a stins din viață, în urmă cu puțin imp, asta în urma unui accident de circulație. Este vorba chiar despre americanul John Berylson, patronul clubului Millwall, unul dintre cele mai vechi din Anglia.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Bărbatul, pasionat de această industrie, s-a implicat pentru prima dată la Millwall în 2006, iar în cei 17 ani în care a fost proprietarul și președintele clubului a reușit să repună formația pe harta fotbalului britanic.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

A murit patronul clubului de fotbal Millwall, John Berylson

John Berylson, patronul clubului Millwall, a murit, în cursul zilei de marți, într-un accident de circulație, la vârsta de 70 de ani.

Vestea decesului lui a venit ca un fulger pentru clubul din Anglia și pentru fanii săi, deoarece patronul american era extrem de apreciat pentru tot ceea ce a făcut la Millwall.

John, care a împlinit 70 de ani luna trecută, și-a pierdut viața într-un tragic accident marți dimineață, iar gândurile tuturor celor de la club sunt alături de soția sa, Amy, de cei trei copii ai săi, Jennifer, James și Elizabeth, și de restul familiei Berylson. Moartea bruscă și tragică a lui John va avea, fără îndoială, un impact asupra tuturor celor care au avut norocul de a-l fi cunoscut. A fost un om cu adevărat minunat, incredibil de devotat familiei sale și o persoană de o generozitate, căldură și bunătate remarcabile.

A trăit o viață plină de poveste, plină de culoare și bucurie, și a fost infinit de grijuliu față de ceilalți, cu o dorință nesfârșită de a-și împărtăși cunoștințele și experiențele imense pentru a-i ajuta pe oameni. Sub conducerea și îndrumarea pasionată a lui John, Millwall s-a bucurat de un succes și o stabilitate extraordinare.

De când s-a implicat pentru prima dată în club, în 2006, a prezidat unele dintre cele mai mari momente din istoria Millwall, iar influența sa în asigurarea platformei pentru acestea a fost incomensurabilă. John a continuat să vorbească cu entuziasm despre noul sezon și despre viziunea sa pentru viitor, iar orice succes care va merge mai departe va fi în memoria și onoarea sa. Va fi moștenirea lui. John a fost extrem de loial față de toți angajații săi și atât ei, cât și fanii îi vor simți lipsa peste măsură.„, se arată pe site-ul oficial al grupării din Championship.

Despre echipa de fotbal Millwall

Millwall este o formație de fotbal din sud-estul Londrei. Sezonul acesta, echipa britanică a încheiat precedent pe locul opt în liga a doua engleză, ratând pentru un singur punct prezența în barajul de promovare în Premier League.

John Berylson era unul dintre numeroșii oameni de afaceri care au ales să investească în fotbalul englez. Cei mai cunoscuți sunt frații Glazer care au preluat Manchester United, dar acum vor să vândă clubul din cauza faptului că sunt extrem de contestați pe Old Trafford.

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea sportivă! Un cunoscut baschetbalist s-a stins din viață în urma unui accident / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191