După ce bărbat celebru suspină în taină Denise Rifai: „E o diferență de vârstă prea mare”

După ce bărbat celebru suspină în taină Denise Rifai: „E o diferență de vârstă prea mare”

Divele Kanal D au fost prezente la avanpremiera primului episod al noului serial difuzat, începând de miercuri, 30 august, la Kanal D „Secrete de familie”. Denise Rifai a mărturisit, cu acest prilej, că admiră în taină un celebru actor.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Evenimentul de lansare al serialului „Secrete de familie”, difuzat la Kanal D începând de miercuri, 30 august, a avut loc într-un cinematograf din Capitală. Cei prezenți au putut viziona primul episod al producției, care reunește actori emblematici ai Turciei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Andreea Mantea, care este o împătimită a serialelor turcești, a fost gazda evenimentului.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

M-a prins încă de la primele cadre. În povestea de viață a personajelor ne putem regăsi cu toții, iar relația dintre protagoniștii centrali, avocata și procurorul, este una foarte intensă”, a spus Andreea Mantea.

Telespectatorii cu siguranță îl vor urmări cu sufletul la gură, este o poveste de dragoste incredibilă și personajele joacă magistral, scenariul este foarte bine articulat, construit astfel încât să te prindă în fața micului ecran și să trăiești alături de personaje fiecare clipă”, a declarat Simona Pătruleasa, prezentă și ea la lansare.

Denise Rifai a furnizat surpriza serii și a mărturisit ce actor admiră în taină de ani întregi.

Sper să fie un fenomen, este o poveste faină…Și rezonez mult cu faptul că una dintre temele fundamentale ale acestui film este lupta pentru adevăr. (…) Ce pot să vă mai spun, dincolo de distribuția excepțională, este că acest serial e filmat în Istanbul; pentru toți cei care iubesc acest oraș este wow.

Actorul meu favorit nu este turc, deși sunt niște bărbați atât de frumoși. Pentru mine este unul singur, bărbatul visurilor mele, care este atât de departe și la o diferență de vârstă prea mare. Kevin Costner, oricând, oriunde și oricum”, a declarat Denise Rifai, pentru

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a fost, de asemenea, pe covorul roșu, la evenimentul de lansare al serialului.

Ne plac poveștile de viață, ne place să ne regăsim în tot ceea ce urmărim. Actorii serialului sunt extrem de talentați și de frumoși!”, a spus Ilinca Vandici.

Serialul „Secrete de familie”, îi are în distribuție pe Pinar Deniz (cunoscută din serialul „Patria mea ești tu”, de la Kanal D) și Kaan Urgancioglu, actorul din „Dragoste infinită”, producție difuzată tot la Kanal D. Producția va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191