EXCLUSIV. Imagini surprinse cu puţin timp înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu se plimba cu tineri îngrămădiţi pe maşină

EXCLUSIV. Imagini surprinse cu puţin timp înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu se plimba cu tineri îngrămădiţi pe maşină

Aceste imagini sunt contraargumentul suprem pentru orice scuză a Poliţiei că au făcut tot posibilul pentru a opri o tragedie. După momentul susprins de camere, martorii au sunat la 112 pentru a reclama că un şofer conduce haotic prin staţiune. Nu se iau măsuri decât multe ore mai târziu. Urmează un şir al erorilor şi un lanţ al slăbiciunilor care au dus la moartea a doi tineri nevinovaţi.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Pascu a spulberat 8 tineri după o noapte de distracţie în Vama Veche

După o noapte de distracţie în Vama Veche, Vlad Pascu, la volanul unei maşini de lux, goneşte spre 2 Mai. La intrarea în sat, într-o curbă extrem de periculoasă, dar semnalizată ca atare, individul a spulberat un grup de opt tineri. Doi dintre ei, Roberta și Sebi, studenți la Geografie, au murit pe loc, iar alţi trei au ajuns la spital. Ca prin minune, ceilalţi trei au scăpat nevătămaţi, dar şocaţi după ce şi-au văzut prietenii ucişi pe şosea. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Tinerii din grup erau din Bucureşti şi Braşov şi petrecuseră noaptea în Vama Veche. Mai aveau câteva sute de metri până la casa unde erau cazaţi, în 2 Mai. Până atunci veniseră pe pista de biciclete care leagă cele două localităţi de la malul mării. Trotuarul se termină însă brusc în dreptul unităţii militare, acolo unde a avut loc tragedia.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Pascu a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins la scurt timp în Vama Veche. Taximetriştii au văzut maşina distrusă şi au sunat la 112. Două autospeciale de poliţie l-au blocat în trafic. În faţa anchetatorilor, tânărul a avut o explicaţie halucinantă. Le-a spus că a plecat de la locul accidentului pentru că a crezut că a lovit o pasăre. Apoi, s-a răzgândit: o vacă. Individul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vlad Pascu are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce doar maşini de lux

Vlad Pascu are 19 ani, a obţinut permisul de trei luni şi conduce maşini de lux. Autoturismul implicat în accident nu are RCA. Testele au arătat că înainte să urce la volan, consumase un cocktail de trei substanţe interzise: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Pe reţelele sociale, Vlad se laudă cu maşini, haine şi ceasuri de mii de euro. Celalaltă maşină din garajul său este un bolid de de euro. Individul s-a pozat într un tricou care poartă mesajul „Drogurile sunt viaţa mea”. Părinţii lui sunt cunoscuţi pentru afaceri în imobiliare. Tatăl lui este pasionat de maşini şi organizează concursuri de off road.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191