Familia îi reglează pasiunea!

Familia îi reglează pasiunea!

Antrenorul Florin Pîrvu a câștigat primul derbi ca antrenor pe banca Petrolului și, totodată, Primvus Derby, Rapid-Petrolul. Fiind prima reușită în cariera sa este considerată una specială astfel că antrenorul Petrolului a dedicat-o multor oameni, dar în special familiei! Asta pentru că, a spus Pîrvu după succesul din Giulești, soția și fata îi reglează tensiunea și pasiunea pentru fotbal și Petrolul.

Florin Pîrvu:”Sunt foarte mulți oameni care sunt alături de mine dar, în primul rand, familia mea. Este vorba de soția mea și de fata mea care, și ele, nu trec printr-o perioadă bună acasă deoarece eu sunt un tip care mă consum foarte mult, pun foarte multă pasiune și acasă ele știu să gestioneze momentele când vin și nu sunt “plăcut”. Le mulțumesc pentru susținere! Sunt alături de mine mereu, soția mă susține, nu este ușor. Ceilalți antrenori știu ce vorbesc și mai ales în această perioadă nu este ușor la Petrolul, dar mă bucur că am reușit în ultimele două jocuri să câștigăm și lucrurile sunt pe un făgaș normal”.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Tot în premieră, tehnicianul ploieștean a prins echipa etapei a 5-a din Superliga! Conform anchetei realizate de către Liga Profesionistă de Fotbal echipa rundei îl are pe bancă pe Florin Pîrvu, tehnicianul „lupilor” fiind desemnat ca fiind antrenorul etapei după victoria pe care echipa sa a obținut-o, duminică seară, în „Giulești”. De asemenea, în primul „11” se află, tot pentru prima oară, portarul Lukas Zima, cel care, în opinia deținătorilor de drepturi TV, a fost nominalizat și drept MVP-ul partidei dintre Rapid și Petrolul, dar și fundașul central Paul Papp.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191