Hipodromul Ploieşti: Premiul Marii Uniri închide sezonul hipic 2023!

Hipodromul Ploieşti: Premiul Marii Uniri închide sezonul hipic 2023!

Duminică dimineaţă, Hipodromul Ploieşti va fi gazda ultimei reuniuni hipice oficiale din acest an, eveniment pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, îl organizează cu sprijinul sponsorului Lido Gîrbea şi în parteneriat cu Jockey Club Român.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Va fi o reuniune ce are în program patru curse de trap şi două curse de calificare de galop, principala întrecere a zilei fiind Premiul Marii Uniri. Cursa Gold întinsă pe distanţa de 3150 de metri şi rezervată celor mai buni fondişti de pe Hipodrom este programată la ora 11:55 şi închide, practic, sezonul hipic 2023.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

 

Extrem de interesante se anunţă, însă, şi Premiul „Lido Gîrbea” (ora 10:40) sau Premiul „Iuliu Maniu” (ora 11:20), întreceri precedate de cursele de calificare de galop rezervate cailor din rasa pur-sânge englez şi organizate alături de Jockey Club Român.

Cu prilejul reuniunii de duminică, vor fi premiaţi şi performerii sezonului: cel mai bun driver, cel mai bun proprietar şi cel mai bun trăpaş din 2023, conform premiilor obţinute în acest an.

Altfel, în holul central va fi amenajată o expoziţie cu tematica Marii Uniri, iar pentru cei mai mici dintre spectatori va fi pregătit un „fun corner”, unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet de acces la reuniune este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

sursa CSM Ploiești

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191