Imagini șocante. Dana Roba și-a arătat și operația din spatele capului – ți se face pielea de găină!

Imagini șocante. Dana Roba și-a arătat și operația din spatele capului – ți se face pielea de găină!

Întreaga țară a rămas șocată de cruzimea la care a fost supusă Dana Roba (31 de ani), de către propriul ei soț. Adusă la granița dintre viață și moarte după ce a fost lovită în repetate rânduri cu ciocanul, ea a ajuns de urgență la spital, unde a trecut printr-o operație ce a durat 9 ore. Iar operația din spatele capului Danei Roba dă fiori tuturor celor care au văzut imaginile.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Întreaga țară a rămas șocată atunci când s-a aflat despre cruzimea fără margini la care a fost supusă Dana Roba (31 de ani) de către propriul ei soț. În toiul nopții, în timp ce se afla în propriul ei pat, femeia a fost atacată de către bărbatul alături de care și-a petrecut ultimii 7 ani din viață, iar, mai mult decât atât, alături de care are și 2 fetițe. Daniel Balaciu a lovit-o pe Dana Roba cu ciocanul de mai multe ori, iar victima a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o operație pe creier ce a durat aproximativ 9 ore.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Din fericire, șatena a reușit să supraviețuiască calvarului, însă asta nu înseamnă și că problemele ei de sănătate au ajuns la final. Pentru Dana Roba mai urmează încă alte 3 operații chirurgicale obligatorii, iar una dintre acestea va fi la mână. Pe lângă loviturile crunte din zona capului, femeia are și toate degetele rupte, iar ambele ei mâini sunt în ghips. Având în vedere că Dana Roba este un faimos make-up artist, faptul că nu poate lucra face totul și mai traumatizant.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Mai am foarte multe operații, așa, micuțe, de 1-2 centimetri, în tot capul. Sunt plină de operații de genul acesta”, a declarat Dana Roba, vorbind despre chinurile prin care trece. Mai mult decât atât, ea urmează să facă mai multe investigații și la piciorul drept, unde ligamentele sunt afectate puternic de loviturile primite.  

Săptămâna aceasta, în urma unui consult, Dana Roba ar trebui să afle dacă poate fi supusă unor noi operații.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191