Jale! Restaurantul „La Mamaliguta”, inchis de OPC si amendat cu 20.000 de lei

Jale! Restaurantul „La Mamaliguta”, inchis de OPC si amendat cu 20.000 de lei

Restaurantul „La Mamaliguta”, din Ploiesti, a fost amendat cu 20.000 de lei, inspectorii OPC dispunand inchiderea blocului alimentar, ca masura suplimentara, in urma unui control efectuat zilele trecute, cand au fost descoperite deficiente grave.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova au desfășurat o acțiune de control pentru cercetarea unei reclamații la SC Hangan Food Investment SRL-Restaurant „La Mămăliguță” Ploiești.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Abaterile constatate în timpul controlului au fost:

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Bloc alimentar: paviment cu zone cu gresie spartă, ciobită, sifon scurgere pardoseală deteriorat, cu prezenta de mizerie, zona pragurilor de trecere între încăperi neigienizat, camera congelator cu prezenta de gheață pe unele porțiuni ale țevilor de scurgere, navete cu produse direct pe paviment. Un frigider pentru băuturi utilizat pentru păstrarea de alimente, cuptor electric cu urme de resturi alimentare și chedere deteriorate.

Preparate culinare si produse alimentare pentru care nu se poate verifica trasabilitatea, unele dintre ele păstrate la temperatură necorespunzatoare”, detaliază Ion Iordăchescu, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Sud Muntenia.

Acesta a anunțat că, pentru abaterile constatate, operatorul economic a fost sancționat cu 2 amenzi in valoare totală de 20.000 lei. În plus, „s-a dispus măsura de oprire temporară prestare servicii pentru blocul alimentar, până la remedierea deficientelor. De asemenea au fost oprite definitiv de la comercializare 14,4 kg produse alimentare în valoare de 1180 lei”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191