O nouă convocare sub “tricolor”

O nouă convocare sub “tricolor”

Component al echipei de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti Alexandru Popescu a fost convocat din nou la o acţiune a lotului naţional de cadeţi al României. El urmează să se prezinte mâine la Vaslui pentru a intra în programul de pregătire a antrenorului Ionuţ Tiţa. „Tricolorii” au programat un stagiu centralizat până pe data de 31 octombrie, după care un lot de 16 jucători va face deplasarea la un Turneu Internaţional în Republica Moldova.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

În vârstă de 15 ani, Alex Popescu evoluează pe postul de inter stânga şi este pregătit la club de Ramona Ştefan. Popescu se află la a treia convocare sub „tricolor” după cea din urmă cu un an, pentru acţiunea de la Drobeta Turnu Severin, şi cea din luna aprilie a acestui an, de la Ploieşti, finalizată cu participarea la Turneul Internaţional de la Praga. Tot la Ploiești va evolua pentru naționala de juniori și portarul Denis Ștefan.

Ştefan, jucător al echipei J1 al clubului municipal, se pregăteşte pentru participarea la “Trofeul Carpaţi NIRO”, competiţie ce va avea loc la Ploieşti şi Plopeni, în perioada 26-28 octombrie! Denis și ceilalți “tricolori” au programat primul meci joi, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania Muntenegrului. Apoi vineri, 27 octombrie, România va întâlni Macedonia de Nord, tot în Sala ,,Olimpia”, urmând ca ultimul joc să-l dispute sâmbătă, 28 octombrie, la Plopeni contra Egiptului.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191