Petroliștii înfruntă vicecampionii!

Petroliștii înfruntă vicecampionii!

Petroliștii din baschet înfruntă vicecampionii României pe teren propriu. Mâine seară, începând cu ora 18:00, CSM Petrolul Ploieşti are parte de cel mai greu meci de când a început sezonul urmând să joace contra vicecampioanei României, CSM Oradea! Principalul formației ploieștene, Mihai Popa, spune că băieții săi vor juca împotriva unei echipe complexe, cu o rotație români-străini foarte eficientă.

”Ei se bazează pe jucători de calitate, cu o rotație foarte bună în timp ce noi, din păcate, nu am reuşit să ne antrenăm în formulă completă nici săptămâna aceasta din cauza problemelor medicale, dar cu siguranţă vom da totul pe teren şi vom încerca să facem un joc bun, cu energie, pentru a ne putea ridica la nivelul adversarilor”, a declarat antrenorul Popa pentru csmploiesti.ro. Principala îngrijorare a staff-ului tehnic vizează prezenţa pe teren a lui Veljko Brkic, care a ratat ultima partidă de campionat din cauza unei accidentări, dar sunt speranţe că el îşi va putea ajuta colegii la jocul de mâine chiar dacă nu s-a antrenat la capacitate maximă în ultimele zile.

Fanii își doresc un meci spectaculos la care, cu siguranță, își va aduce contribuția și fetele de la „Cheerleading Jumpers” – echipa de majorete de la Palatul Copiilor, coordonată de profesor Maria Anghel, urmând să evolueze în pauzele jocului. Accesul publicului va fi liber la Sala Olimpia, iar întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Alexandra Stan (Bucureşti), Alexandru Ivan (Târgovişte) şi Vlad Potra (Cluj Napoca), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Constantin Ioan (Bucureşti).

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191