Petrolul joacă în echipă!

Petrolul joacă în echipă!

Evoluția Petrolului în Bănie a trimis patru prezențe în echipa etapei. Liga Profesionistă de Fotbal a inclus 4 petroliști în trupa ideală a rundei cu numărul 13. Este vorba despre fundașii Seniko Doua, Lucian Dumitriu, atacantul Gicu Grozav, dar și despre antrenorul etapei, Florin Pîrvu! Trupa completă arată astfel:

Jesus Fernandez (FC Voluntari) – Seniko Doua (Petrolul Ploiești), Ricardinho Miranda (FC Voluntari), Dragan Lovric (Oţelul Galați), Lucian Dumitriu (Petrolul Ploiești) – Silviu Balaure (FC Hermannstadt), Isnik Alimi (Sepsi Sf. Gheorghe), Baba Alhassan (Hermannstadt), Adnan Aganovic (Sepsi Sf. Gheorghe) – Funsho Bamgboye (Rapid 1923), Gheorghe Grozav (Petrolul Ploiești). Antrenor: Florin Pîrvu (Petrolul Ploiești)

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Doua este cel care, pe lîngă jocul bun, a oferit și o pasă de gol pentru Grozav care l-a executat prin “scăriță” pe portarul Craiovei. Același Grozav putea realiza dubla dacă sistemul VAR nu îi anula golul marcat cu capul din recentrarea lui Papp după un serviciu de calitate a lui Dumitriu. Este a doua oară când VAR-ul îi anulează un gol lui Gicu după cel revocat la Botoșani.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private


Excelent a fost jocul lui Dumitriu pe partea stângă chiar dacă fotbalistul de 31 de ani nu joacă pe postul său consacrat însă pare să-i priască după ce în alte partide a evoluat fundaș dreapta. El a evoluat foarte bine în banda stângă atât în defensivă cât și în ofensivă. Pe lîngă centrarea pentru Papp, Lucian a oferit o pasă de gol under-ului Alexandru Musi care nu s-a temut de contactul cu bara și a băgat mingea în plasă.

Fiind împrumutat de la FCSB, Musi nu va juca în meciul direct, iar o variantă de înlocuire ar putea fi bănățeanul Denis Radu. Fotbalistul de 20 de ani a bifat, cu ocazia meciului împotriva oltenilor, prima sa apariție în Superliga României. În vârstă de 20 de ani, fundașul lateral a făcut botezul Superligii după cel din Cupa României, cu Progresul Pecica. Un merit al succesului de pe ,,Ion Oblemenco” îl are și principalul Florin Pîrvu care a pregătit meciul foarte bine astfel că LPF-ul l-a plasat pe un loc onorant. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191