Ploiesti, intersectie Nord/ S-a mutat statia de Taxi pe linia de tramvai?

Ploiesti, intersectie Nord/ S-a mutat statia de Taxi pe linia de tramvai?

Imaginea surprinsa astazi de un vatman din Ploiesti contrazice opinia celor care spun ca doar BMW-urile au voie sa circule pe linia de tramvai.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Se pare ca si taxiurile au acest drept, cu o conditie: sa fie cel putin 3.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cel putin, asa au inteles unii regula circulatiei pe linia de tramvai, care spune ca pe un drum cu 3 benzi pe sens, este interzis accesul autoturismului, iar in cazul in care drumul are 2 benzi, autoturismele au voie sa circule pe banda tramvaiului, insa cu obligatia de a-i face loc atunci cand acesta din urma se apropie.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

In cazul de fata, indiferent de numarul benzilor, taxi-urile au blocat accesul in intersectie al tramvaiului, care a trebuit sa astepte „la rand”, pe verde, pana cand s-a facut culoarea verde pentru autoturisme si, deci, rosu pentru tramvaie. Cu alte cuvinte, vatmanul a mai stat o tura.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191