PNL implineste 148 de ani de la infiintare. Deputatul prahovean Mircea Rosca: „Ma rog ca partidul acesta sa redevina reperul politic…”

PNL implineste 148 de ani de la infiintare. Deputatul prahovean Mircea Rosca: „Ma rog ca partidul acesta sa redevina reperul politic…”

Partidul Naţional Liberal împlineşte, miercuri, 148 de ani de la înfiinţare, iar reprezentanţii acestuia au transmis că se mândresc cu realizările istorice, dar se concentrează pe prezent şi privesc spre viitor. Liberalii afirmă că îşi doresc creşterea veniturilor românilor şi consolidarea clasei de mijloc. ”Vrem să sprijinim familiile româneşti să aibă un trai mai bun şi să se simtă protejate”, au transmis liberalii.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Deputatul PNL Prahova Mircea Rosca a postat, la randul sau, un mesaj cu ocazia acestei zile, prin care a transmis ca isi doreste ca partidul din care face parte sa redevina un reper politic:

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

„148 La mulți ani, PNL!

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Aș putea să vă vorbesc mult despre istoria acestui partid și despre ceea ce a însemnat el pentru România. Însă, ceea ce văd peste tot în politică și în jurul meu, îmi înfrânează din entuziasmul de a răspunde chiar propriilor provocări…

Am făcut și eu parte din ultimii 26 de ani din istoria PNL și m-am bucurat să îmi revăd azi, la Conacul Brătienilor, câțiva camarazi vechi din vremuri când se făcea politică pe bune și părerea individuală era importantă fiind, în cel mai rău caz, doar respectată.

Mă rog ca partidul acesta să redevină reperul politic al oamenilor de valoare din țara noastră și să reîncepem să scriem, din nou, istorie! Țara, dar mai ales vremurile complicate ce vin, o cer, iar o dreaptă autentică, conservatoare, ar fi soluția la multe dintre problemele și necunoscutele care, în perspectivă, ne vor îngrijora și mai mult.

Stă numai în puterea PNL să dovedească faptul că poate să recreeze o politică liberală autentică de dreapta, astfel recâștigându-și identitatea.

Dumnezeu să lase un asfel de har peste noi!”, a scris Mircea Rosca, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191