Ponta i-a făcut bilanţul lui Iohannis, după 10 ani de mandat: „Vreau un președinte român, să țină cu România, nu cu Austria, sa nu fie vasal Bruxelles-ului”

Ponta i-a făcut bilanţul lui Iohannis, după 10 ani de mandat: „Vreau un președinte român, să țină cu România, nu cu Austria, sa nu fie vasal Bruxelles-ului”

Victor Ponta, atac dur la Klaus Iohannis: „În sfârșit a ajuns președintele multinaționalelor și al austriecilor!”.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Fostul premier a tras concluziile, după aproape zece ani cu Klaus Iohannis pe scanunul de la Palatul Cotroceni. Fostul premier l-a acuzat pe președinte marți, la România TV, de trădare națională.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Iohannis, acuzat de Ponta că ţine cu străinii

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ponta a indicat cele mai importante episoade din cariera lui Iohannis, care dau de gol scopul fostului primar de la Sibiu.

„Majoritatea au fost chestiuni pur politice, din afara țării, pe care domnul Iohannis mereu le-a servit. Anul trecut, domnul Ciolacu a zis că se gândește să pună 1% taxă pe cifra de afaceri la multinaționale. A ieșit imediat domnul Iohannis și a zis că ‘nu e o idee bună’.

Au ieșit apoi românii, nervoși cu ‘să nu mai cumpărăm de la austrieci!’, când a fost Schengenul. A ieșit Iohannis și a zis să lăsăm în pace firmele din Austria.

A apărut în februarie Canalul Bâstroe. Ca organizație neguvernamentală nu se poate să nu-ți pui problema că se distruge Delta. A ieșit Iohannis și a spus „tăceți din gură cu Canalul Bâstroe!”, a spus fostul preşedinte PSD.

Iohannis, „prea” vasal Bruxelles-ului?

Victor Ponta susține că noul președinte trebuie să aibă fix calitățile care i-au lipsit lui Iohannis.

„Poate avem și noi voie să ne alegem președintele, după zece ani! Vreau un președinte român și nu sunt xenofob când spun asta.

Vreau să țină cu România, nu cu Austria, nu cu Ucraina, nu cu Germania sau Patagonia… Să spună la Bruxelles ‘am înțeles, dar interesul țării mele nu e acesta și eu mă opun!’. Ceea ce domnul Iohannis nu a făcut niciodată”, a concluzionat Ponta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191