Prahova/ Un tată iresponsabil şi-a lăsat copilul minor la volan, pe un drum județean. La scurt timp, băiatul a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar

Prahova/ Un tată iresponsabil şi-a lăsat copilul minor la volan, pe un drum județean. La scurt timp, băiatul a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Secției de poliție rurală Drajna au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că ar fi fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Din cercetări, a reieșit faptul că, apelantul, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ102 B din direcția Vălenii de Munte către Starchiojd a fost acroșat de un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 17 ani.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În autoturism a fost identificat tatăl tânărului care a declarat faptul că acesta i-ar fi încredințat autoturismul, deși avea cunoștință de faptul că nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințare.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191