Prefectul Virgiliu Nanu, alături de Raed Arafat, la inaugurarea Detaşamentului de Pompieri Mizil

Prefectul Virgiliu Nanu, alături de Raed Arafat, la inaugurarea Detaşamentului de Pompieri Mizil

Vineri, 7 iulie, a avut loc inaugurarea sediului Detașamentului de Pompieri Mizil din județul Prahova, în urma finalizării procesului de demolare și reconstruire a clădirii, unde echipajele operative, cu tehnica specifică de intervenție, deservesc comunitățile din proximitate.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Sediul a fost reconstruit cu asistență tehnică și financiară din partea World Bank Romania.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Au fost prezenti secretarul de stat Raed Arafat, prefectul Virgiliu Nanu si reprezentanti ai administratiei locale Mizil.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

„Astăzi, alături de secretarul de stat, domnul Raed Arafat, am participat la inaugurarea noului sediu al Detasamentului de Pompieri Mizil, eveniment deosebit care face parte din importantul Proiect  „Imbunatatirea Managementului Riscurilor de Dezastre”, proiect care face obiectul  „𝐴𝑐𝑜𝑟𝑑𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑟𝑢𝑚𝑢𝑡 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑅𝑜𝑚𝑎𝑛𝑖𝑎 𝑠𝑖 𝐵𝑎𝑛𝑐𝑎 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑅𝑒𝑐𝑜𝑛𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑖𝑒 𝑠i 𝐷𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒”.

Această inițiativă remarcabilă reprezintă un pas esențial în 𝙙𝙚𝙯𝙫𝙤𝙡𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙞𝙣𝙛𝙧𝙖𝙨𝙩𝙧𝙪𝙘𝙩𝙪𝙧𝙞𝙞 și în consolidarea capacității de a răspunde în mod eficient 𝙨𝙞𝙩𝙪𝙖𝙩𝙞𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙪𝙧𝙜𝙚𝙣𝙩𝙖 𝙨𝙞 𝙙𝙚𝙯𝙖𝙨𝙩𝙧𝙚!”.

Închei prin a exprima recunoștința mea față de toți cei implicați în realizarea acestui proiect, inclusiv echipa de constructori și specialiști, precum și devotamentul pompierilor noștri, mereu pregătiți să intervină și să ne protejeze!”, a transmis Virgiliu Nanu, prefectul judetului Prahova.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191